Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Инфаркт е погубил басиста на ФСБ
Автор: Екип Ruse24.bg 11:10 / 22.08.2018Коментари (0)1220
© Фейсбук
Инфаркт е убил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи пред "Телеграф“ бившата му съпруга Галя Крайчовска. Музикантът е издъхнал внезапно, тъй като до последно публикуваше в социалната мрежа.  

Преди да почине, той пусна свои снимки от Панчаревското езеро, а няколко часа преди смъртта си – фото от двореца във Врана, пред който е прегърнал червенокоса дама.  

Сърцето на Крайчовски спря да бие на същата възраст, на която си отиде и най-близкият му приятел в музикалния бранш Георги Минчев. Двамата заедно създадоха легендарната група "Стари муцуни“. Дебюта си на сцена прави на концерт на ФСБ на стадион "Академик“ пред 15 000 души публика. Повече от 20 години той е част от култовата група и по този повод казва: "Аз съм единственият човек на планетата, който е имал щастието от фен на ФСБ да се превърне в член на ФСБ. Живял съм с ФСБ повече, отколкото с гаджетата и жена си. ФСБ ме научи на много повече неща, отколкото цялото ми образование и целият му живот“.

Официално се разделя с колегите си след концерта на площад "Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 1 януари 2007 година.  За Ивайло Крайчовски от години се говори, че има проблем с алкохола. Той обаче беше категоричен: "Това са глупости! Както виждаш, главата не мога да си вдигна от ангажименти. Виж, ако разглеждаш нещата от гледна точка на това, че съм лице на Бирената партия в България, това е друго нещо“.  

"Не мога да не кажа, че Ивайло сам си го причини с алкохола. То беше ясно… Опитвахме се да му помогнем, но той не желаеше да му се помага. Нямам какво повече да ви кажа, тъй като от години не поддържаме връзка с него. Може би от десетина години“, каза по повод кончината на колегата си Иван Лечев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: