Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Интуицията спасява една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:18 / 13.09.2021Коментари (0)464
©
Дневен хороскоп за 13.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи. Стабилизирайте колегиалните си отношения, ако сте създали проблеми. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Не бива да засягате близките си на тема възпитание  и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките му. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

ТЕЛЕЦ

Денят ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът и осъзнаването на личните ви грешки ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти, с колеги, но и с непознати хора, само защото не си преценявате думите. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на женските ви капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни, но с предпазливост, защото. При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява колегите ви. Следобед сте в състояние да избегнете  разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не се колебайте при взимане на важни професионални решения. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения. Работният ви ден е продължителен, но след края му  си останете у дома и си почивайте след напрегнатата работа в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

ДЕВА

Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени. Нуждаете се от разтоварване. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. Партньорът ви ще прояви разбиране.

ВЕЗНИ

Отложете планираните разговори защото днес няма да са успешни. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви. Подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни разговори. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки, към съпруга и децата си, а ако не сте семейни - към любимия си. Овладейте емоцията и избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

От сутринта сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, въпреки че се справяте сами без странична подкрепа,. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си. През деня разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете, като подходите с женска хитрост и добронамереност. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Имате сили да завършите работата си. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на колегите си, че сте коректни. Издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължи и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

КОЗИРОГ

Днес сте във властта на неподходящи контакти. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате, но не пропускайте да си го наложите. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително. Разчитайте на интуицията си в личния живот, за живеете в хармония с брачния си партньор. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. 

ВОДОЛЕЙ

Колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ на човек, който заема важно място в живота ви, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, скъпи дами, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

РИБИ

В този ден сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да се породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки. Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. Близките ви са очаровани от вашето внимание, партньорът ви дарява романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за гостуване, за да си почивате.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: