Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Истински екшън в пиано бар в Благоевград, арестувани са общински служители
Автор: Екип Ruse24.bg 09:49 / 08.03.2023Коментари (0)432
© bTV
Екшън с побой над клиенти и арест на охранители в нощно заведение в Благоевград. Служител на Главна дирекция "Охрана“ към правосъдното министерство е със счупен нос, пострадали са двама негови близки.

Задържаните охранители се оказват служители на общинския "Инспекторат“ в Благоевград, които в свободното си време работят и в пиано бара. Версиите за случката на двете страни се разминават. 

Инцидентът става в събота вечер - 5 март.

"Въпросната вечер бях вкъщи и празнувах Тодоровден. Стана късно и решихме да продължим купона навън. Отидохме във въпросния пиано бар. Седнахме, поръчахме си, веселихме се, всичко си беше нормално. Въпросният инцидент се случи на тръгване. Започнаха да ни бият, не знам каква е предисторията“, разказва Тодор Гръчки, служител на ГДО и потърпевш. 

В нощта на боя, заедно с Тодор е и неговият кум Димитър Стойчев. Според местни медии Стойчев е провокирал скандала с изказване, че иска шопска салата.

"При влизане във въпросния бар, дамата отпред каза, че има вход. Платих входа и седнахме на масата. Пускаха само сръбска музика и чалга, не отиваше на самото заведение и по едно време с ирония казах, че искам една шопска салата, за да отива на музиката. До нас имаше и компания, която може да потвърди всичко, което е станало“, твърди Димитър Стойчев.

По думите на двамата мъже те са пребити от охраната на пиано бара. Оттам обаче отричат и казват, че боят е станал отвън с участие на други клиенти.

"Бяха много агресивни. Имаха проблеми с персонала, с други клиенти, постоянно провокираха. Направихме няколко пъти забележка, те не възприемаха и се наложи да ги изведем навън. От нашата страна – никакъв физически контакт. След извеждането излиза голяма част от заведение, може би са имали някаква ситуация с тях“, каза Любомир Илиев, охранител и служител на общинския "Инспекторат“. 

По думите на собственика на охранителната фирма още при идването Тодор Гръчки и Димитър Стойчев са казали, че няма да плащат вход и са се представили за служители на полицията. 

"Опитали са се да не платят входа. Въпреки това, колегите са ги допуснали. Още при поръчването е имало напрежение. Служителите ми са действали изключително професионално, запазили са самообладание“, твърди Красимир Алексиев, собственик на фирмата.

Според шефа на охранителната фирма камерите в пиано бар са запечатали само извеждането на двамата мъже.

По случая тече разследване. Кметът на Благоевград каза, че засега ще запази мълчание, но в случай, че се докаже вина на служителите му, те ще бъдат отстранени.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: