Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ива Митева: Изискването за зелен сертификат в НС ни приравни с мол и цирк
Автор: Екип Ruse24.bg 17:29 / 30.01.2022Коментари (9)719
© Нова
"Зеленият сертификат е тема, по която и аз се изморих да говоря. Моята теза е, че аз не съм за или против зеления сертификат. Смятам, че всеки човек трябва има право на избор и трябва да го направи  свободно. Става въпрос на подход.  Решението в сградата на парламента да се влиза със зелен сертификат не беше обмислено добре.  Всеки от колегите има становище за или против зеления сертификат. Приравниха ни на мол, на театър, на цирк. След като има вечерен час от 22 часа за заведенията - ще има ли и за нас, след като и за тях въведоха изискването за зелен сертификат?". Това попита в студиото на "Събуди се" депутатът от "Има такъв народ" Ива Митева, коментирайки решението за влизане със зелен сертификат в парламента.

"Народното събрание трябваше да види какво е правното основание за приемането на този сертификат. А не да приема такъв акт, който не почива на нищо. Ние не искаме да даваме пример, че в парламента можем да си правим каквото си искаме. Има си правила и искаме тези правила да се спазват", категорична е Митева.

По думите й председателят на НС Никола Минчев няма лостове, с които да наложи санкции на депутатите, неспазващи правилата за достъп до сградата на парламента със зелен сертификат.

Тя коментира и изказването на Христо Иванов от "Да,България", който заяви, че новата власт няма да изкара пълен мандат. "Коалицията засега стои добре. Христо Иванов вероятно е по-чувствителен. Има още работа за вършене, добре е да я свършим преди изборите. Опитът ни показа, че колкото по-често са изборите, толкова повече пада избирателната активност, което не е добре. Необходим е известен период от време, в който хората да повярват, че могат и добри неща да се случат".

Още по темата: общо новини по темата: 11878
09.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/1980 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Още гласувайте за такива циркаджии дето преди да влезнат в парламента громко ревяха че народа им бил работодател а като се намърдаха в парламента видните палячовци казаха че за тях законите не важат и те са богопомазани.Още колко пъти трябва да ва лашкат отзад та да разберете че густо им е на тях а вашия ааанал ще подължава да стърже на сухо.
0
 
 
*"В момента ние сме на ниво на смъртност, равно на това на Великобритания, а тя е 68 млн. души. разликата се дължи преди всичко на ваксинирането. Ако нашето население беше достигнало нивото на английското, щяхме и ние да разхлабваме мерките".* Че си проста - проста си,във вашата чалгаро-просташка партия сте все такива.Лошото е,че ви плащаме заплати за простотията ви.
0
 
 
Има една приказка: Каквото за Асен, това и за Асан. Какъв е този двоен аршин. Защо администрацията на НС със сертификати, а вие, дУпеДатите-не?! Ами хайде тогава работещите в МОЛа, например, със сертификати, а посетителите-не или обратно. Не става така, вземете се в ръце и започвайте сериозно да работите и изпълнявате обещанията си.
0
 
 
В мол-а можеш да си купиш нещо, в цирка можеш да се наслаждаваш на цирково изкуство. А в парламата - всеки дърпа чергата към себе си, интриги, обиди и сексуални намеци от трибуната, ямболския 'депутат' от 'партията' ви и прочие....
+8
 
 
Тестове за алкохол и наркотици, трябва да ви правят преди да влизате пхахахаххаха ах!
0
 
 
Законите са за всички госпожо депутат.Като си без зелен сертификат нямаш право и да пътуваш но за там нито дума.
+4
 
 
Митева,Митева,по-добре си мълчи,защото ставаш смешна.Впрочем,такава Ви е и партийката-Шоуменска.
+8
 
 
Госпожата да се извини на българските циркове, защото те правят сериозна и полезна продукция за хората, а не хоремага на лакардиите при т.нар. "народни избраници".
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Катастрофи в България
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: