Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Иван Петков: Aрогантността на Кириакстефчовците и алчността на Гергов унищожиха една емблема на Пловдив
Автор: Йоланда Пелова 23:12 / 26.04.2023Коментари (3)583
© Фокус
Aрогантността на Кириакстефчовците и алчността на Гергов унищожиха една емблема на Пловдив. Това заяви в ефира на предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" депутатът и градски лидер на БСП - Пловдив Иван Петков по повод съдбата на перлата на града под тепетата - Панаира.

"Самият аз дори наивно повярвах, че колегите от ГЕРБ наистина, след като направиха и пресконференция с Иван Тотев и Здравко Димитров, по някаква или друга причина са приели, че няма да го дадат, но това, което се случи в понеделник, е просто безумие. Това е било ясно още от самото начало. С доводите, заместник-кметът, който вчера не бил много и той на работа, но бил само споделил, че видите ли, да не губим такси за това дело – такси, които са 3 или 5 хиляди лева. Абсурдно! И да загубиш 360 декара", коментира Петков.

Той уточни, че няколко пъти от БСП са казвали, че тези 360 декара ще бъдат използвани за жилищно застрояване. "Няколко пъти лицето Георги Гергов ни контрира, че няма да бъде такова нещо, докато той е в управата. Но той може утре да не е в управата и неговото виждане, че няма, докато е там да се застроява, може още утре да бъде променено. Според мен отиваме наистина до този трагичен финал за Панаира – да бъде унищожен тотално", коментира Петков.

По думите му това е голяма болка не само за Пловдив, но и за цялата ни страна.

"Това е една история. Когато се говори за Пловдив, всеки казва: знаем тепетата, Альоша и естествено, перлата – Панаира".

Петков допълни, че самият Бойко Борисов е наредил решението на Община Пловдив да се обжалва. "Направи се пресконференция с Иван Тотев и Здравко Димитров, които излязоха, че видите ли, това решение, което те са взели, не било така, напротив, те са за Панаир. И в същото време видяхме какво се случи в понеделник. И ненапразно вчера вечерта за съжаление написах в социалните мрежи "Вече може да констатираме часа на смъртта за Пловдивския панаир“. 

Депутатът и градски лидер на БСП - Пловдив обеща, че от БСП ще се опитат по какъвто и да е начин да обединят всички формации. "Все пак тук няма ляво, дясно, няма червени, сини, тук става въпрос за емблемата на Пловдив, надявам се всички ние ще седнем на една маса, ще намерим път, с който да направим така, че първо да не бъде застроен, и второ, да не бъде унищожен и да го запазим като панаирно градче – така, както го знае всеки един, и ние като малки деца, когато ходехме и се радвахме, когато имаше панаир, да ходим по щандовете и да обикаляме истински изложения, не каквито са сега, в момента", коментира Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 5
28.04.2023 »
28.04.2023 »
12.01.2023 »
12.01.2023 »
26.11.2013 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.04.2023 г.
0
 
 
Помним, помним, подари му го тоя, който плати на Гергов 60млн. лева за дупката във Варна и който нареди на съветниците от ГЕРБ да бламират извънредната сесия на ОС Пловдив.
0
 
 
Алчноста на руския поданик Г.Гергов е безгранична! Алчноста на комунЯгата Г.Гергов е безгранична, така като наглоста на всеки комунЯга и русофил! Альоша бил символа на Пловдив?!? Символ е, да, но на нашето безгръбначие!
0
 
 
Тоя олигофрен трябва да си припомни от коя партия беше Гергов. И кой му подари панаира. Неговата лидерка и Овчаров. Ама той е сукал тогава. Подобни индивиди и олигофрени стават политици и после чакаме България да върви. Този и за чеп за зеле не става. Никога нищо не в работил. Цял живот смучи от държавата и папагалства по медии ,а е тъп като г*з.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: