Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Избират студент на годината
Автор: Екип Ruse24.bg 12:26 / 11.11.2015Коментари (0)290
©
Националното представителство на студентските съвети откри процедурата за номинации в IX-то поредно издание на Националния приз "Студент на годината". До 22 ноември 2015 г. е крайният срок, в който студентите, желаещи да участват, могат да подават своите документи.

В първа сфера на конкурса журито, в състав от водещи експерти от всички области на образованието, ще определи 12 награди за научни постижения в 12 професионални направления и съответните им области на образование. 

Победителят "Студент на годината" в Република България за 2015 г. ще бъде излъчен сред дванадесетте най-добри претенденти от първа сфера. 

След класиране на всички постъпили кандидатури в рамките на конкурса ще бъде определен и "Чуждестранен студент на годината" в Република България за 2015 г. Наградата се присъжда за високи постижения в областта на научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на студента. 

Втората сфера на конкурса включва награди за принос в развитието на националните студентски политики и изграждане имиджа на НПСС, които ще бъдат определени от Изпълнителния съвет на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Призьорите ще бъдат отличени на официална церемония в София в началото на месец декември.

В конкурса може да участва всеки студент, който е завършил успешно първи курс и има съответните постижения в областта, в която се обучава. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Националният приз "Студент на годината" се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България.

Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: