Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Изи Кредит е приятелят, когото винаги можеш да потърсиш за пари
Автор: Екип Ruse24.bg 14:34 / 13.02.2020Коментари (0)867
©
Новите рекламни клипове на Изи Кредит са вече тук. Кампания "Добри заеми, добри приятели“, която очаквано грабна златото на наградите Effie 2019, има своето продължение с поредните забавни герои и ситуации, които изискват спешно пари. Видеата са с фино чувство за хумор и несъмнено ще се запомнят от зрителите.

Рекламната агенция на Изи Кредит – Saatchi&Saatchi Sofia, продължава винаги актуалната тема за заемите от приятели и роднини. Логото на Изи Кредит "оживява“ именно като приятеля, към когото винаги можеш да се обърнеш, когато имаш спешна нужда от пари. Oсновните послания са "Няма да ти се разсърдя, ако ме търсиш само за пари“ и "Ще ти дам пари, без да ти държа сметка за какво са ти“.

Поради ред причини голям процент от хората все още предпочитат да вземат заеми от приятели и роднини. Но когато приятели си дължат пари, често това е повод за конфликти и развалени завинаги отношения. По забавен начин в серия телевизионни реклами на компанията е представена идеята как да съхраниш приятелствата си, доверявайки се за пари именно на Изи Кредит.

Освен добър приятел за своите клиенти, Изи Кредит е и добра компания, която предоставя много възможности на своите търговци, като ги насърчава да развиват своя потенциал и воля за победа. В нова вътрешна кампания компанията ще отличи петима от своите топ служители и кредитни консултанти с по един чисто нов автомобил Citroen C3.

Вече тече с пълна сила вътрешното съревнование "Спечели кола с Изи Кредит!“ с участници кредитни консултанти, организатори продажби, мениджъри развитие и регионални мениджъри. Състезанието е разделено на периоди с общ награден фонд цели пет чисто нови автомобила, като с обявяването на победителите от всеки период, ще се "отключват“ условията за следващия период.

Първият период на "Спечели кола с Изи Кредит!“ продължава до 29 февруари, а наградите са 2 автомобила - по един за победителя във всяка от двете групи участници (кредитни консултанти/организатори продажби и мениджъри развитие/регионални мениджъри).

За Изи Кредит

Изи Кредит (Easy Credit) е основана през 2005 г. и е една от най-динамично развиващите се небанкови финансови институции в България, специализирана в отпускането на краткосрочни кредити. Досега компанията е отпуснала над 2 млн. кредита на над 500 000 клиента, за които се грижат над 3 500 служители и кредитни консултанти в близо 190 офиса в цялата страна. През 2009 г. дружеството навлиза на украинския пазар под бранда iCredit, където към момента разполага със 75 офиса и над 700 служители. През 2011 г. компанията отваря два офиса в Румъния., а сега работят над 1 500 служители в над 110 офиса. В началото на 2014 г. Изи Кредит стъпи и в Полша, а през 2015 г. - в Македония. Предстои навлизането и на още нови пазари.

Изи Кредит e 100% собственост на български предприемачи и се развива като успешна международна компания.

За MFG

Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си водещи компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия фирми с над 14-годишна история в областта на финансовите услуги. MFG и компаниите са работодатели и възложители на над 7 700 служители и сътрудници в близо 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Ръководейки се от своите мисия и визия за разрастване, MFG има амбициите да се утвърди като един от най-бързо развиващите се доставчици на финансово-технологични продукти и услуги в полза на хората.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: