Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Изправят пред съда психар, заплашил бившата си жена, че ще я залее с киселина и изхвърли в кладенец
Автор: Пламена Николова 12:24 / 20.10.2021Коментари (0)496
©
Илюстрация
С обвинителен акт на Районна прокуратура - Варна 41-годишният Т.Ж. отива на съд за престъпление по чл.144, ал.3 във връзка с ал.1 във връзка с чл.26, ал.1 от НК. Мъжът се заканил с убийство на бившата си жена и двама нейни близки като няколко пъти повторил вербално заплахите си към тях, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

На 22 май 2020 година, пострадалите мъж и две жени се намирали в дома на една от жените. Тя живеела на адреса, след като в края на 2019 година се разделила със своя съпруг - обвиняемия Т.Ж. Жената се страхувала да остава сама, тъй като се опасявала, че бившият й мъж може да дойде и да прояви спрямо нея агресия, която многократно проявявал преди това. Затова поканила семейство близки приятели да й гостуват.

Около 03:50 часа на 23 май, обвиняемият, след употреба на алкохол, пристигнал на адреса, проникнал нерегламентирано през терасата на жилището, взел тръба от прахосмукачка и влязъл в спалнята. Там той видял семейството приятели на бившата му жена и започнал да удря с тръбата спящия мъж, да псува и да заплашва.

От силния шум, бившата жена на Т.Ж. се събудила и отишла да види какво се случвало. Щом обвиняемият я видял, тръгнал към нея, блъснал я в гърдите, заплашил я, че щял да я залее с киселина и да я захвърли в кладенец. Жената успяла са избяга и да се затвори в детската стая. 41-годишният мъж не се отказал и започнал да рита по вратата, опитвайки се да влезе, като междувременно отправил заплахи за убийство към другата жена в къщата.

Малко след това Т.Ж. излязъл от къщата. Позвънил от мобилният си телефон на мъжа, който се намирал вътре, и продължил да отправя заплахи. След това се върнал пред входната врата, като не спирал да я рита с крака и да заплашва на висок глас, намиращите се в къщата мъж и две жени, с думите: "Мърши, ще ви избия…“.

Предстои делото срещу 41-годишния обвиняем да бъде насрочено за разглеждане във Варненския районен съд. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание "лишаване от свобода“ до шест години.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: