Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Изверг, убил и заровил майката на трите си деца, застава пред съда във Варна
Автор: Пламена Николова 11:38 / 30.11.2020Коментари (0)583
©
Окръжна прокуратура Варна предаде на съд 36-годишния С. С. с обвинение за убийство, съобщи говорителят на ОП-Варна Радослав Лазаров.

С. С. и пострадалата С. Й. живеели на съпружески начала и имали три малолетни деца – две момиченца и едно момченце. Семейството живеело бедно, без постоянни доходи от трудова заетост. Освен това обвиняемия и пострадалата имали чести скандали, причинени от взаимна ревност. Разделяли се и се събирали отново, последно през март 2020 г.

След полунощ, около един часа на 01.04.2020 г. пламнала поредната такава свада. В разгара й двамата били един срещу друг в средата на стаята. Пострадалата бутнала обвиняемия, който я ударил нееднократно в главата и лицето, съборил я на леглото и започнал да я души. Отбранявайки се, тя успяла да го одере, но той не преустановил действията си, въпреки молбите й да престане. Когато усетил, че жена му вече не диша и не мърда, се отдръпнал настрани. Установил, че я е умъртвил и решил да прикрие престъплението си.

Изкопал дупка в двора на къщата. Увил трупа в чаршаф и го заровил, като положил усилия да замаскира гроба с боклуци, които се намирали там. Решил да излъже, че пострадалата е избягала с друг мъж в друго населено място и затова счупил и изхвърлил във външната тоалетна мобилния й телефон, както и  часовника й. Събрал нейни лични вещи в сак и го скрил до оградата на къщата.

На сутринта отишъл при родителите на жена си и им съобщил, че тя е избягала с друг, изоставяйки децата си и него самия. Те не повярвали на тази версия и предприели действия по издирване на родственицата си.

На 02.04.2020 г., след внимателен оглед на дворното място, забелязали замаскирания гроб. Разкопали мястото и намерили увития в чаршаф труп. Незабавно повикали полиция и започнало настоящото наказателно производство.

В хода на разследването били намерени телефона, часовника и личните вещи на пострадалата, укрити от обвиняемия. Същият направил частични признания на вината си. Били намерени и биологични следи, сочещи на извършеното престъпление. Надлежни експертизи допълнили установяването на описаната по-горе фактическа обстановка. 

С. С. е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 115 от НК и задържан под стража. Ако бъде признат за виновен, той може да бъде наказан с лишаване от свобода от десет до двадесет години. 

Предстои разпоредително заседание по делото.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: