Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Какъв подарък да изберем за жена
Автор: Екип Ruse24.bg 18:38 / 26.03.2020Коментари (0)1079
©
Днес съществуват различни празници за дамите, като най-основният е 8-ми март. На тази дата мъжете се втурват по магазините да изберат най-интересните и оригинални дамски подаръци. Подобни празници са например юбилей, рожден ден и т.н. От 4sales онлайн решихме да дадем някои идеи в тази посока за да улесним мъжете. 

Идеи за дамски подаръци от 4sales.bg

Поради голямото разнообразие на категорията, тук имате избор от оригинални и интересни дамски подаръци. Ето няколко идеи от нас:

вечна роза - подходящата изненада за всеки повод и за всяка жена;сладка брошка, портмоне или чанта с образ на животинче - добър вариант за рожден ден или друг подобен празник;красива стъклена колба с течност - невероятно оригинален и интересен дамски подарък за по-романтичните представителки на нежния пол или за юбилея на родителите;букет рози с преливащи цветове - изключително подходяща романтична изненада за празника на влюбените, рождения ден на приятелката или юбилея.За какъв повод са подходящи

Дамските подаръци онлайн са актуални по всяко време, за всеки повод и без повод - всяка жена ще се зарадва от този жест на внимание. Все пак е хубаво, когато го правим по определен повод, изборът да е оригинален. Ето защо, предложените в раздела на 4sales идеи са с конкретна насоченост за да улесним максимално мъжете да се ориентират и направят изненада на любимата си жена. Преобладаващите в раздела ни са за рожден ден, юбилей, женски празници и т.н.

Редно е по време на избора, непременно да прегледате продуктовите описания, където ще откриете повече информация относно предназначението на съответния продукт и повода. Така със сигурност ще успеете да зарадвате всеки човек. 

Добър вариант е също да познавате по-задълбочено дамата и на база нейните интереси да подберете и съответната изненада. Например, ако тя харесва много животните, в онлайн магазина на 4sales.bg можете да вземете малка, но кокетна чантичка с 3D образ на симпатично животинче върху нея. Ако пък е по-романтична, една вечно красива и свежа червена роза направо ще я “разтопи". Познавайки чувствата на специалния за Вас човек, със сигурност ще успеете да докоснете сърцето му със своята изненада.

Кои видове са най-купувани

Най-предпочитаните в онлайн магазина на 4sales.bg оригинални и интересни идеи са тези, предназначени за рожден ден и юбилеи. Романтичните подаръци също са много предпочитани, както и тези за спомен, като стъклените колби с течност, стъклен пясъчен часовник и т.н. Все пак, при трудности в избора, онлайн консултацията със специалист значително ще Ви улесни в избора.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: