Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Какво трябва да знаем при избора на детски възглавници
Автор: Екип на Ruse24.bg 14:00 / 21.10.2020Коментари (0)756
©
Появата на дете е повод да си зададем редица въпроси за неговото отглеждане и възпитание. Още от изписването от болницата започваме да се чудим и маем какви грижи да положим, за да сме сигурни, че малкото ще се чувства добре винаги и по-всяко време - по време на сън, докато бодърства, на разходка. 

От изключително значение е да сме сигурни, че бебешкият сън ще е пълноценен, също както и придружен от нужните удобства като мек матрак, подходяща възглавница и топли завивки (през зимния сезон). Всичко това ще допринесе за комфорта на малкото човече, който предопределя и този на неговите родители. Вижте моделите детски възглавници от Baby.bg и направете най-доброто за малкото бебе.

Какви са видовете детски възглавници

Правилната позиция на тялото е много важен детайл, за който трябва да помислим, когато става дума за пълноценния бебешкия сън. Тъй като костната система на малкото дете все още не е укрепнала, ние трябва да проявим високо ниво на отговорност, избирайки ортопедични и ергономични бебешки възглавници. В онлайн магазин Baby.bg ще откриете различни видове, всички от които се предлагат на супер цена:

Вентилирани

С мемори пяна

Антирефлукс

Анатомични

Антиалергични

Против обръщане

Тип “пеперуда"

Адаптиращ се барбарон и др.

Каква точно е най-добре да изберем? Тук е много важно да преценим правилно нуждите на детето, също както и финансовите си възможности. Някои видове детски възглавници са супер луксозни и изработени от скъпи материали, което ги отдалечава от бюджетните решения, които доста родители се надяват да намерят.

Какъв размер да изберем

Експертите по отглеждане на бебета и малки деца споделят своите професионални мнения, които сочат, че детската възглавница не трябва да е висока, нито твърде мека. Можете да откриете модели с размери като 25х50см, 30х50см, 30х40см и др. Разгледайте всички предложения в магазин Baby.bg и изберете най-доброто за своето дете!

Откъде да поръчаме онлайн

Днес онлайн поръчката на детска възглавница е по-възможна от всякога. За целта трябва просто да изберете продукт, да го добавите в количката и да преминете към попълване на личните си данни. След това изберете метод на плащане и завършете покупката. Не след дълго, висококачествена детска подложка за глава ще е вече при Вас, а нощите за малкото дете ще станат много по-пълноценни и спокойни. Погрижете се както за комфорта на бебето, така и за своя собствен, наслаждавайки се на непробуден.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: