Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Катастрофален ден за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 10:01 / 30.11.2018Коментари (0)2671
©
Хороскоп за днес, 30 ноември:

Овен

Вашата чувствителност е изострена. Вие често изпадате в колебание. Днес се мятате от благородство и отстъпчивост до раздразнителност и агресия. Желанията ви постоянно се сблъскват с невъзможността да ги осъществите. Това ви кара де се борите с въображаеми врагове. Настроението и самочувствието ви могат да се променят. Преценете правилно обстановката.

Телец

Денят е предназначен за душевни откровения, зареждане с енергия и мисловно очистване. Не са изключени благоприятни промени в обществото, които да доведат и до положителни изменения в личен план за вас. Отношенията с лица от противоположния пол са успешни, но въпреки това вие не бива да прибързвате в домогванията си. Бъдете търпеливи и оставете новата ви симпатия сама да се разкрие пред вас. В противен случай съперниците може да ви поставят крак.

Близнаци

Днешният ден може да ви донесе някакви промени. За това звездите ви съветват днес да запазите спокойствие и да се стремите към контрол на ситуациите около вас. Ако не успеете да извършите това, има прекалено голяма вероятност да се забъркате в принципно противопоставяне спрямо близки партньори или приятели.

Рак

За да постигнете някакви резултати, се налага предварително да определите границите си на действие и обема на своите възможности. Може да се наложи да отстоявате позициите си. Възможно е да станете обект на завист от страна на агресивни и суетни хора. Днес сте застрашени от конфликти с хора, които се домогват до вашето обществено положение и са искрени ваши недоброжелатели. Пазете се от тях! Не бъдете лекомислени.

Лъв

Денят е благоприятен за благоустрояване на жилището и офиса, срещи, контакти и изясняване на отношения. Браковете, сключени днес, са устойчиви. Не си струва да слушате чужди съвети. Те могат да ви навредят. Отношенията ви с интимния партньор могат да влязат в задънена улица. Отделете повишено внимание на собствената си физическа кондиция. Малко спорт може да ви се отрази добре. Борете се с наднорменото тегло.

Дева

През днешният ден успехите ви са гарантирани само тогава, когато успеете да подберете удобния момент и да съумеете да убедите околните в правотата на действията си. В никакъв случай не действайте от позиция на силата и не налагайте мнението си на всяка цена. Не са изключени семейни разправии, които да възникнат поради имуществен спор. Не следвайте чужди съвети, защото те могат да бъдат вредни. Дръжте на интуицията си.

Везни

Неочаквано познанство или възстановяване на стара връзка ви помагат за финансов успех. Звездите ви препоръчват да продължите през следващите дни прекъснат проект. Имате възможност да получите от него добри приходи. В никакъв случай не губете ентусиазъм и оптимизъм. Те ви трябват за да продължите по-нататъшната си дейност и да преодолеете препятствията по пътя си. Не следвайте чужди съвети. Разчитайте на интуицията си.

Скорпион

Денят е предназначен за откровение, зареждане с енергия и духовно просветление. Вас ви очакват приятни задължения, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Неочаквано покровителство или помощ от страна на приятели може да спомогнат за повишаване на финансовото ви благосъстояние и успех. Не е изключено да се завърнете към идеята за възобновяване на стари проекти. Те може да ви донесат полза.

Стрелец

Трябва да засилите своя характер, като бъдете по-търпеливи, психически издръжливи и да отстоявате личните си интереси без да засягате грубо околните. Опитвайте се да не следвате чужди съвети. Те може да ви навредят доста. Осланяйте се на интуицията си. Дайте си повече време за развлечения и срещи с приятни хора.

Козирог

Днес всякакви планове, социални контакти и лични срещи имат дълговременен характер, а резултатите от тях могат да станат база за по-нататъшни стъпки нагоре в обществото и материални приходи. Но не се опитвайте да действате от позиция на силата или да се занимавате с интриги. Разчитайте на интуицията си, тя няма да ви подведе.

Водолей

Мнозина от вас се отдават на служебни и семейни ангажименти. Не губете оптимизъм и ентусиазъм – те ви трябват за да преодолеете препятствията по пътя си. Не следвайте чужди съвети. Доверявайте се на интуицията си. Следете за качеството на храната си и не преяждайте. Добрата фигура е източник на добро настроение.

Риби

Денят е предназначен за придобиване на нови източници на вдъхновение и енергия, разширяване на кръгозора и целителство. Вероятно е да намерите начин за повишаване на материалното си състояние до известна степен. Възможни са малки печалби от тото или лотария, връщане на дълг или изгодна покупка. Вашето обаяние покорява околните. Използвайте го за свои цели и не се отвличайте от дреболии.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: