Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
"Кауфланд" с голяма новина: Очакват ни нови артикули и модерно пазаруване
Автор: Екип Ruse24.bg 13:28 / 31.05.2022Коментари (0)393
© Кауфланд
Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в модерната търговия, на най-високите очаквания на потребителите, както и на техния все по-разнообразен вкус. Това са филиалите в кв. "Слатина" в София и Kaufland Силистра. Важна част от стратегията на компанията е постоянно да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лева.

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне значително за пестене на време за пазаруване. Над 1000 нови артикула влизат в портфолиото на хипермаркета, като цялостно e освежена търговската зала и пренареден асортиментът според най-новите стандарти. Витрината за обслужване е подменена с такава от най-ново поколение, осветлението в целия хипермаркет е вече LED, като част от политиката на компанията за устойчиво бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от напълно нови местни и регионални продукти в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят стоки за директна консумация в така наречените ToGo и ТоMix витрини.

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, за да осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и същевременно прекарване на свободното време, компанията ще предостави достъп до нови услуги в зоната с наематели. В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на изцяло нов партньор в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива едновременно още един свой клон в Kaufland в кв. "Малинова долина". В Kaufland Слатина се открива и друг пилотен обект - мобилни аксесоари ''Фонакс''.

Kaufland Силистра: В хипермаркета вече се предлагат близо 1000 нови артикула, изцяло нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, освежаване на търговската зона и цялостно репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от изцяло подновената витрина с обслужване, нова пекарна. За удобство на посетители в Силистра е на разположение нов наемател в бранш оптика, както и модернизирани обекти на останалите наематели.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: