Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Kaufland България разкрива 140 нови работни места - офертата включва много бонуси!
Автор: Екип Ruse24.bg 15:39 / 26.06.2023Коментари (0)269
©
Kaufland България ще разкрие 140 нови работни места с отварянето на още два хипермаркета в София. През есента в столичните квартали "Люлин“ и "Манастирски ливади“ врати ще отворят 64-ят и 65-ят филиали на компанията в страната.

Kaufland България се грижи да създаде на служителите си във всеки свой хипермаркет най-добрите работни условия и атмосфера с комфортни и просторни социални помещения, удобни касови маси, както и оптимизирана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна употреба. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркетите в "Люлин“ и "Манастирски ливади“ Kaufland ще използва "Програма за въвеждане в работата“, която се основава на три стълба – отношение, информация и обучение. Основната й цел е както да представи компанията и нейните бизнес операции, история, култура и придобивки за служителите, така и да създаде чувство за принадлежност на новите служители.

Обектите "Люлин“ и "Манастирски ливади“ са изградени в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство. Като част от нея ритейлърът оборудва своите магазини с редица щадящи околната среда системи. По този начин компанията намалява въглеродния си отпечатък и повишава енергийната си ефективност.

Kaufland България е един от най-големите работодатели у нас, а след отварянето на двата нови хипермаркета екипът на веригата ще наброява близо 7 000 души. Компанията приема грижата за всеки от тях като своя мисия и призвание, като им предлага сигурно и стабилно работно място. В стремежа си да се грижи за благосъстоянието на своите служители, да поощрява тяхното развитие и чувство на удовлетвореност, Kaufland България непрекъснато надгражда стратегията си за управление на човешките ресурси и добавя нови придобивки, отговарящи на техните потребности. Веригата предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на своите служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., гъвкаво работно време и други. Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и добавянето на още един допълнителен ден отпуск. Служителите на Kaufland могат да се възползват от 22 дни платен годишен отпуск. Над 250 са отстъпките за различни продукти и услуги, от които служителите на водещият ритейлър у нас могат да се възползват, както и участия в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности. Само за изминалата година веригата е инвестирала над 7 млн. в придобивки за служителите си и повече от 380 хил. лв. в множество обучителни програми, обхванали над 6400 от служителите й в различните структури и отдели.

Всеки, който желае да стане част от екипа на най-новите магазини, може да разгледа свободните позиции и да кандидатства на кариерния уебсайт на веригата – www.kariera.kaufland.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Гергьовден 2024 г.
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: