Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кирил Петков: Всички български граждани ще наблюдават "Шоуто на Борисов"
Автор: Екип Ruse24.bg 14:15 / 04.12.2022Коментари (4)456
©
Всички български граждани ще наблюдават "Шоуто на Борисов“ следващата седмица Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната“ Кирил Петков в предаването "Неделя 150“ на БНР. Петков направи това изказване по повод предстоящото връчване на мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство. Той добави, че очаква "монолози, екипна игра, анализатори да дават колко невероятно ГЕРБ се опитват да направят правителство, но не могат". 

Експерти ще се покажат, между другото експертите са нещо като смокинов лист, тези хора ще бъдат всичките зависими, така че г-н Борисов да може да ги контролира, когато си реши, каза Петков и добави, че не вярва на "цялата опорка“ за правителство на експерти.

Кирил Петков посочи, че има само два начина България да има правителство – правителство на малцинството с втория мандат, което да има ясна програма и гаранции, което предложиха от "Продължаваме промяната“ и "Демократична България“. Той припомни, че първото условие за такъв кабинет беше да не се правят машините на принтери и да не се приема хартиената бюлетина и добави, че ако на това не са били готови партиите, значи въобще не искат да има правителство.

По думите му през това условие е преминато като с валяк, което означава, че този парламент не е готов да подкрепи правителство на малцинството с антикорупционна политика по никакъв начин. Няма как да има правителство на малцинството, което да е антикорупционно, реформаторско и да бъде подкрепено от един парламент, който до 3:00 часа през нощта успява да открадне шанса българските граждани да имат честен вот, посочи Кирил Петков.  

Петков анализира още, че единственият следващ вариант е ГЕРБ, ДПС и БСП да си направят "хартиена коалиция" в третия мандат, но добави, че според него това е трудно реализуемо. Те винаги се опитват да направят така ,че българският народ да не разбере точно какво се случва, а тук ще бъде доста явно, а ние със сигурност ще осветляваме техните схеми, посочи Петков. Мисля, че, те вземайки решението за хартиената бюлетина казаха "ние не искаме правителство, единственото, което искаме е да отидем на следващите избори с новите правила, които току-що променихме“, каза Кирил Петков.

Петков каза отново, че "Продължаваме промяната“ ще гласуват против първия мандат за правителство, "Демократична България“ - също. Според него ГЕРБ няма да могат да съберат мнозинство и по думите му го знаят от самото начало. Във втория мандат те минаха като валяк през нашите условия и показаха, че този парламент не може да работи с такова правителство, което ние искаме да има, отбеляза Кирил Петков.

Той посочи, че ако третият мандат се даде на "Български възход“, като най-малката политическа сила от тях нищо не зависи и не могат да наклонят едно или друго мнозинство по никакъв начин. Според Петков това означава, че зад такъв мандат трябва да застане ДПС, ГЕРБ, БСП или ДПС, ГЕРБ и "Възраждане“.

Няма да се подлъжем от маркетингови трикове на "хартиената коалиция", да се опитат да замажат очите на българите чрез политически маневри, които да скрият кой реално стои зад това управление, каза Кирил Петков. Той добави, че от "Продължаваме промяната“ в следващите три седмици ще разясняват на българските граждани всяка от тези маркетингови стратегии. Ако се покаже, че задкулисието между ГЕРБ и ДПС е част от такова управление, ние не можем по никакъв начин да бъдем част от него, каза Кирил Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 654
06.06.2023 »
06.06.2023 »
06.06.2023 »
05.06.2023 »
04.06.2023 »
01.06.2023 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Киро е рядко плосък човек и трудно би убедил дори и масовия прост български народ. Добре че бяха машините с които успяха да направят една от най-гнусните измами. Ама какво да се очаква от индивид който погазва конституцията.
0
 
 
И това психически болно двукрако пелтече по една от продажните телевизийки,че с Борисов начело нямало да видим *Шенген*?!?Изрод,наври се с онова лайно,агента на ДС,баща ти,в кенефа и дишайте дълбоко - с ГЕРБ и Борисов ще влезем в Шенген*!
+2
 
 
ПРОСТО КИРО,МОЛЯ ТЕ ДА СИ ВЗИМАШ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА.ТИ СИ ЗА ЛУДНИЦАТА.А НА Б.БОРИСОВ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ НЕ МОЖЕШ ДА СТЪПИШ.
+1
 
 
То и шоулото на тъпото Кире започна, но трябва да го подържа перманентно.Трябва още много да се учи от Боко.Чуйте колко майтапчийски запчна Боко: "Аз съм най-добрият премиер". Хайде Кире, никой не ти оспорва умсвеният капацитет, но измисли нещо смешно и майтапчийско и ти.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: