Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кирил Петков свидетелствал пред МВР на базата на доклад на Министерството на финансите
Автор: Екип Ruse24.bg 17:30 / 21.03.2022Коментари (11)828
© БГНЕС
Премиерът Кирил Петков обяви, че неговите свидетелства пред МВР, на базата на които бяха арестувани Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, са на базата на нов доклад на Министерството на финансите.

Става въпрос за одитната агенция, която е на подчинение на министъра на финансите. Петков обяви, че в огромен процент от усвоените евросредства има само един допуснат участник, което премиерът определи като липса на контрол и очевадна манипулация:

"Станах свидетел на този доклад. Този доклад според мен подава сериозен риск как са се използвали евросредствата и ако информацията във връзка с този доклад, по някакъв начин доказателствата се манипулират, унищожат, вкарат на шредер или каквото и да е, това има риск.

Още по темата: общо новини по темата: 137
12.12.2023 »
21.03.2023 »
16.11.2022 »
01.11.2022 »
18.10.2022 »
26.08.2022 »
предишна страница [ 1/23 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този е за психиатър. От кога усещанията и предположенията на министър председателя са свидетелство за нещо ????
0
 
 
И един безплатен съвет за СОПОЛА тихомирчо,а за другите подобни - в Съдебната палата има книжарница продаваше правна литература.Купи си някоя и друга книжка,пък чети.Защото ако четеш в *нета*,ще трябва да си вземеш една по-дебела сопа и с нея да се буАш по тиквата,та дано влезе нещо.А така с книга в ръка направо по тиквата - дано някоя буква не те контузи!
0
 
 
*Първо, да видим какво пише в българския закон. В Наказателнопроцесуалния кодекс, който избирателно и манипулативно цитира вашата колежка Лора Крумова, е записано, че разпит на свидетел извън страната може да се извърши и чрез видеоконференция или телефонна конференция. Това обаче не може да стане без спазване на процесуалният ред разпитът да се осъществи без присъствието на съдия или прокурор на съответната държава.Това означа, че държавата, която желае да разпита лице, намиращо се на територията на друга държава, трябва получи съдействие от нея. В случая Обединените арабски емирства трябва да организират довеждането на лицето в помещението за разпит, като това е тамошният съд. Трябва да се установи самоличността на лицето, което ще се разпитва, трябва да присъства съдия или прокурор от съответната чужда държава. Трябва да се осигури преводач, технически сътрудник, специализиран софтуер и т.н. Всичко това предполага международен договор за сътрудничество между страните, какъвто твърдя, че няма между Република България и Обединените арабски емирства. След като няма такъв договор, няма и ред, по който съдебните власти в ОАЕ да организират разпита, както повелява българският закон, дори да има искане от България.* ТОВА СПЕЦИАЛНО НА фниманието на ПРОСТАКА с никче тихомир терзиефъ* - ЧЕТИ ,СОПОЛИВ АМСАЛАК,ЧЕТИ И СЕ ОГРАМОТЯВАЙ!От такива ПРОСТАЦИ като тебе сме на това дередже!
+2
 
 
БАТ Бойко ще влезе в затвора, когато Кириле Кралска Пъстърва дойде в Черно Море и Океанска Скумрия в Марица!
+3
 
 
Кириле аман от твоите кьорфишеци, спри се! Четох ти показанията за първият арест и щях падна от смях! Хората искат да направиш нещо, за да им се подобри живота, а не да ги занимаваш с глупости! Безпомощен си!
Aнонимен
на 21.03.2022 г.
+3
 
 
Жалко за Вас г-н Петков,но Вие и вътрешният министър се превърнахте на махленски клюкарки.Така имидж не се гради.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Световна черна хроника
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: