Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кирил и Асен разбраха какво е да си имаш работа с БСП
Автор: Любомир Минчев 10:49 / 22.10.2022Коментари (3)439
©
Кирил Петков и Асен Василев си глътнаха граматиката когато чуха, че БСП номинира Вежди Рашидов за шеф на Народното събрание. Веднага поискаха почивка и по-късно обясниха, че трябвало да решат как тяхната парламентарна група да гласува –  против или въздържал се. Сякаш има някакво значение. На първия ред на банките те изглеждаха като цапнати с мокър парцал. Така се неутрализират и досадните мухи – цапват ги с вестник.

Още преди два дни Корнелия Нинова им намекна, че прекаляват и да не си позволяват нито да крадат програмата на БСП, нито да влизат в образа на нейната партия. Те не отговориха, защото нямаше какво.

В четвъртък двамата едва не се разплакаха от възторг след речта на Рашидов. А може би и заради това, че той оттегли номинацията си. Вчера той не я оттегли и те заприличаха на мухи, кацнали където не трябва, уплашени от Корнелия с вестник в ръка.

Сега Кирил и Асен вероятно ще говорят за предателство от бивш коалиционен партньор, а разчитаха, че е и бъдещ. Направо им паднаха ченетата, когато Нинова номинира доайена в групата на ГЕРБ. Така бяха потресени и нормалните хора, когато двамата опряха до БСП да правят правителство преди година. Тогава ни уверяваха, че социалистите били част от промяната.

И Христо Иванов вероятно е разбрал какво е да си имаш работа с БСП – любим партньор на "десните“ до избора на Рашидов.

Сега е ред на БСП да избърше сълзите на Асен и Кирил като обяви, че е с ГЕРБ и ДПС за избора на Рашидов, но не и за правителство с мандата на ГЕРБ. Това няма да успокои сънищата на двамата, в които Нинова ще се явява  точно тогава, когато те искат почивка, за да разберат какво точно представлява БСП.

Още интересни анализи можете да прочетете в zaplovdiv.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 654
06.06.2023 »
06.06.2023 »
06.06.2023 »
05.06.2023 »
04.06.2023 »
01.06.2023 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо да са си *глътнаха граматиката*,нали според вашата Убиктифна ънкета са първи,победители,водачи,носители на преходното червено знаме?А тя к,ва стана?Е,за граматиката не знам,но едни пари ТРЯБВА да се връщат и това за тях е проблем.
0
 
 
Кефят Асенчо и Кирето как се опитваха да провалят всеки опит за избора и им паднаха чейнетата, когато Корнела излезна и обяви кандидатурата. Идват от 1 час почивка, която всъщност беше 1 час и 30-40 минути, Корнела казва 2 думи за 3 минути и Кирето иска 15 минути почивка.....да дааааа, ще ви я дадат, АМА ДРУГ ПЪТ! Почивката всъщност им трябваше да направят контра предложение за избор на председател.....вероятно от ДАЙ България (които до момента се спотайваха точно за такъв момент!) или някакво друго, което пак би забило избора!!! А не дали да гласуват против или въздържал се за Рашидката! Ама като блъфираш....не означава, че всеки път ще мине! Почивка след почивката е СМЕШНО и то искано от 5 ПП депутата ЕДИН СЛЕД ДРУГ - господа, ако си мислите, че ще повярваме, че било щото да гласувате ЗА или ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, многооооо се лъжете или пък на Кокори обяснението, че това било тестче, бая изнервено тестче показаха в лицата ВИ камерите! Кокича да не е заложил наистина да няма паламент? Да не би да е заради гласуванията за оръжията на Украйна, за бюджета, за хартиената бюлетина и машините????
0
 
 
Това е най нормалното иначе без парламент няма правителство а и няма кой да откаже на президента първи ,втори и трети мандат.Иначе 240 лалугера ще се чепкат още два месеца.Сега ще решат ще има ли правителство или избори.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: