Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Киро Японеца с предизвикателство към Бойко Рашков, готов е да свидетелства
Автор: Екип Ruse24.bg 15:03 / 19.12.2021Коментари (0)481
©
Бизнесменът Кирил Кирилов - Японеца призна, че наскоро се е върнал да живее в България. Имал известни опасения за живота си след като преживял няколко атентата. Най-знаковият е този от 2003 година, когато получи девет куршума от упор, изстреляни от засада, която му спретнали преминаващи мотористи.

 

И до ден днешен има култура да ходи с бронежилетка, защото не веднъж е била преграда за канонадата от патрони по негов адрес, споделя Киро Японеца пред "Евроком".

Един ден докато ходил на тренировка в столичен фитнес, видял да поддържа форма и рап изпълнителят Фифти сент, който е идол за неговите синове и внуци. Заговорил го и му спретнал парти в негова чест.

"Да благодаря на Господ, че ме срещна с него. Ние българите сме възпитани поздравихме се докато правехме суна и фитнес". Зведата на световния хип-хоп е тук за снимки на филм, който той продуцира, режисира, и изпълнява главната роля, разказа предприемачът Кирил Кирилов за случайното запознанство с 50 cent.

Хората от гетото имат общи съдби и познати. Киро Японеца не крие, че има познанства с гангстери от Куинс, Ню Йорк, къде е роден Фифти сент. Родният бизнесмен уточни, че това не е истинското име на известния рапър, а негов псевдоним. Истинското му име е Къртис Джеймс Джаксън III, но гангстерският начин на живот и "черната" музика го променят.

"​​​​​​Уникален човек е. Видях го в хотела, където беше настанен. Ходи във фитнеса, в който бях и аз. Прие ме топло, без да се надува. Гушна ме и ме стисна, много е як".

Като се заговорихме и си разказвахме истории, научих за атентати срещу него. Първият е от 2000 година, а след това са го стреляли от упор, а с тялото си 50 centa e поел девет куршума.

За преживяното и опитите за покушение срещу него Киро Японеца разказва, че още живее с куршум в главата. През 2003 година килърите го улучили с  9 патрона в тялото. Контролният, който трябвало да отнеме живота му останал в главата. Стрелбата е от упор, произведена от преминаващи мотористи. Бронежилетката, която носи го спасява.

"Еднакви съдби имаме двамата с 50 centa . Него в Америка го стрелят, мен в България с девет куршума. Фифти сент знаеше имената на тези, които познавах и аз. Сближихме се и го поканих  на парти да се забавляваме, и така".

Двамата си казали много за гангстерския начин на живот, който водели, и как се оказали трудни мишени за килърите. Рапърът Фифти сент подарил златен медальон на Киро - Японеца, инкрустиран с личния му диамант, и популярен от неговото шоу в Америка - Канан. Така се казва и героят на филма, чиито сцени се заснемат у нас. 

Известният биснесмен призна, че на чужденците им е трудно да произнасят името му Кирил , и затова когато е в чужбина се представял като "Канан".

Японецът влезе и в личен разговор. Още на 12 години е напуснал майка си и баща си. До скоро живял в чужбина, където отново има намерение да се върне в голяма европейска столица, защото се чувствал по- сигурен за себе си. В момента строи бизнес -сграда до НДК-а и булевард "Васил Левски", има желание  да я завърши в сроковете, които са обещано април-май 2022 година. Редовен данъкоплатец е към държавата и има изисквания към управляващите като гражданин.

Очаква новата власт да се справи с предизвикателствата пред нея и да се нормализират процесите в държавата, след като е предрекъл, че хора с дипломи отвън ще поемат управленския курс.

Кирил Кирилов - Японеца отправи предизвикателство към вътрешния министър Бойко Рашков, че е готов да свидетелства за поръчковите опити за убйство срещу него. Защото знае откъде идва заръката. Както и тези неразкрити 150 убийства от началото на Прехода. Обмисля и книга със заглавие "150 убийства и един оцелял" - визира себе си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: