Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Клиентка на далавера след разправия в "Билла": Има Господ, така им се пада!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:20 / 19.05.2023Коментари (14)210
"Билла" за пореден път ме учуди! Така читателка на Plovdiv24.bg започва сигнала си до нашата медия. Ето какво иска да ни разкаже жената:

"На 17 май реших да пазарувам в "Билла" на бул. "Македония" № 2 в Пловдив и още в началото на пазаруването си бях изненадана неприятно от системата им. Едно от нещата, което реших да закупя, бяха няколко броя "картофено кюфте ростикос", като помолих служителя на топлата витрината да не ги слага в пластмасова опаковка, а в хартиен плик, в който слагат другите кюфтета от кайма.

Докато ги слагаше в плика, той притеснен ме предупреди, че въпреки това ще ми бъде таксувана и опаковка от 20 стотинки, която не взимам заради системата им. Възникна конфликт как ще ми таксуват нещо, което не взимам и служителят извика управителя на магазина, който очевадно не можа ясно да обясни защо се таксува опаковка, след като такава не се взима!

Само повтаряше, че системата е такава, изискванията били такива, законът бил такъв, но кой закон, кои изисквания и защо кюфтетата на скара могат да се вземат в плик и няма такса, а картофените категорично не могат - никой не може да обясни.

Просто системата е такава! Стигна дотам в обясненията си, че по този начин се грижели за околната среда, но след като го попитах не се ли грижа повече за околната среда, като изобщо не взимам пластмаса... нищо не можа да каже - системата е такава!

Някой има ли отговор на тази система и кой я е измислил? Няма да коментирам и грешката в касовата бележка, но явно покрай цялата разправия с тази опаковка никой не е забелязал, че е маркирана само една бройка!

Но след като те карат да плащаш нещо, което по принцип трябва да ти дадат безплатно и да си върви с храната, а не да го плащаш, без да си го взел... така им се пада! Явно има Господ и той не е искал да плащам останалите бройки!"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всички против жената 100% работят в Билла
0
 
 
Гответе си вкъщи и не пазарувайте готови боклуци. Така системата няма да има как да ви цака.
+1
 
 
Браво, госпожа! Прецакали сте системата, като не сте заплатили необходимата сума за "няколкото броя" кИфтета, а само за 1. Дано сте доволна от себе си!
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 19.05.2023 г.
+2
 
 
Съгласна съм с госпожата,относно тези пластмасови кутии,защо се таксуват,като по този начин с нищо не пазим природата? И какво е това задължително таксуване за нещо,което не си взел?
+2
 
 
Госпожата да беше прочела състава на етикета, а не бройката. Така можеше следващия път да си ги направи вкъщи, не са необходими космически усилия, нито много време. :)
+2
 
 
Голям удар! Разбихме света с българските стандарти…
+2
 
 
Проста жена , проста държава Била никога не са на загуба едно картофино кюфте е 44 стотинки да се върне и да погледне цената .
на 19.05.2023 г.
-3
 
 
А защо просто не си ги търкаляте до вкъщи тез кюфтенца, като не ви се плаща опаковка... или по-добре си ги направете вкъщи, аман от мрънкалници, избиващи комплекси в хранителните магазини.
+6
 
 
Браво! Господ ги наказа! Невероятна случка! Уникална! Може да издадете роман за случая.... Пхахахаййайайайа
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: