Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кметът на Стамболийски с подробности за агресивната охранителка на президентшата
Автор: Екип Ruse24.bg 15:22 / 23.11.2018Коментари (13)1830
© Канал 3
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев публикува отворено писмо до началника на НСО генерал-майор Данчо Дяков вчера:

Господин Генерал,

Снощи по новините на Нова телевизия беше излъчен материал, в който ясно се виждаше как Ваша служителка с агресивно поведение взе инициативата, а служителят на КАТ, с когото тя се разправяше, стоеше и не вярваше какво се случва. Изключително съм благодарен на Богдан Асенов за достойното поведение и за това, че без страх застана пред камерите и зае достойна гражданска позиция. Всички видяхме охранителката – доста буйна, с агресивно поведение, с крясъци към пътния полицай. Господин Генерал, още на 3 август 2018 година аз лично подадох сигнал до Вас за подобно поведение на Ваш служител – Елисавета Толева.

Ако не се лъжа, това е същата охранителка, заснета и на клипа. Тя е охрана на г-жа Радева. Тогава Вашият заместник Емил Тонев изпрати в Стамболийски екип от четирима души, които да направят разследване на агресивното поведение на Вашия служител. Тогава бях достатъчно ясен, че не търся известност и медийни изяви. Аз съм достатъчно известен с това, което съм постигнал досега. Възмутен бях, че обект на заплахи от страна на Вашия служител Елисавета Толева бяха хора, които през целия си съзнателен живот са се стремили да постигнат мечтите си тук в България, а не да емигрират и да сбъднат американската си мечта на някое друго място по света.

Отговорът, който получих от Вас след проверката, беше че НСО ще предприеме необходимите действия по случая, нищо повече. Преглътнах всичко това, а отговорът изхвърлих в кошчето за боклук. Господин Генерал, при този случай се надявам отговорът да не бъде същият! Ако още тогава този служител бе уволнен, нямаше да има втори, а дано не и трети подобен случай. Аз така и не разбрах, дали г-жа Радева знае какви хора има до себе си. Знае ли господин Президентът и спокоен ли е за здравето на своята съпруга след тези случаи на агресия. Мълчах досега, защото уважавам много президентската институция, мълчах, защото смятах този сигнал да не достига до медиите, за да не злепоставя НСО и Президентството.

Аз мислех, че тази служителка вече е далеч от президентското семейство, но явно мерки не са взети, явно нещо по-страшно трябва да се случи, за да спрем агресията. Господин Генерал, последното изречение от моя сигнал от 3-ти август е: Смятам, че има върху какво да се работи по този мой сигнал. Последното ми изречение днес е: Вече няма какво да се работи по тези сигнали. Просто има една думичка – уволнение. Тогава, когато 18 години си в системата на НСО и си се самозабравил, време е да се върнеш в 1-ви клас, да започнеш отначало и да разбереш, че животът навън е друг. Тук, където сме ние, има правила и закони и не се правим на екшън герои, защото законът е един за всички. Предварително Ви благодаря, защото съм убеден, че този път няма да оставите случая без разрешение.

С уважение: Георги Мараджиев

Към всичките ми приятели във Фейсбук:

Скъпи приятели, 

написах всичко това, защото моето семейство и моят дом са моята крепост, и когато някой с агресия се опитва да урони достойнството и престижа ни и да нахлуе в личното ни пространство, моето семейство сме готови да отговорим подобаващо на агресора. Баща ми ми е подарил едни цървули, а неговият завет към мен е бил да не забравям откъде съм тръгнал. Аз подарих стари мои обувки на моя син, за да му напомнят той откъде е тръгнал, да влезе в тях и да продължи това, което аз съм постигнал.

Това е моето семейство и не ми пука кой как ще го приеме! Аз искам справедливост, а не някои да си мислят, че живеят в мутренските години с "бухалката“. А сега картата за легитимация може всичко. На полицая искам да кажа следното: Знам как се държаха с моето семейство, знам как ще се държат с Вас и с Вашите колеги. Ако Ви уволнят, заповядайте в Стамболийски, лично ще Ви осигуря добре платена работа и жилище! Бъдете искрено достоен за уважение мъж! Вашето семейство и Вашите деца ще се гордеят с Вас, а и ние всички, които оставаме непримирими към несправедливостта!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тая оня плешко като не я ласка и все циркове около нея
-5
 
 
Тъпо селско парче. Този новоизлюпен политик много големец го дава. Ало, кмета на най- вмирисания град в България, не си ври големия нос, където не ти е работа. Лижи насрани герберски задници и си мирувай.
+5
 
 
Като видя сегашния ни президент и жена му все едно гледам епизод на "Столичани в повече" Същите селски пръчки видяли се на висок пост. Само дето това не е сценарий ...пък може и да е.
+3
 
 
А сега да видим, какво ще му отговорят от НСО,ще ми е интересно дали ще се стигне до уволнение или пак нещата ще бъдат заметени както винаги,тези се мислят за недосегаеми от тази служба.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
А,бе тоя президентин не мое ли да я удържи тая неговата???
+11
 
 
А жената на президента може да си навре многото самочувствие в огромния задник.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: