Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кобрата обяви Слави Трифонов за страхливец
Автор: Екип Ruse24.bg 16:20 / 06.06.2021Коментари (6)936
© Ruse24.bg
Професионалният боксьор в тежка категория Кубрат Пулев основава политическа партия през следващия месец, съобщи самият той по БНТ.

Пулев не потвърди, че ще се кандидатира за президент, но обясни, че влиза в политиката, защото е разочарован от политиката и иска да допринесе за по -доброто бъдеще на страната ни. Партията му няма да клони нито в ляво, нито в дясно, защото фокусът бил България и българските интереси.

"Правим този проект "Велика България", името само по себе си говори. Не е "Мутри вън", не е "Няма такъв народ", аз не мога да повярвам, именно това ме накара да направим такъв проект, аз, брат ми и други хора. Името "Велика България" го мисля от няколко години и няма по-силно и истинско", отговори Кубрат Пулев на въпрос дали ще се кандидатира на президентските избори тази есен. Той потвърди, че следващия месец ще учреди своята партия, но не даде категоричен отговор дали ще участва в изборите за държавен глава.

"На 9 юли в хотел "Маринела" в голямата зала, който иска може да заповяда и да подкрепи този проект. Млади хора, интелигентни хора, които искат и имат желание, които обичат България. Политиците като че ли са загубили любовта към народа си, връзката с народа си. Кой ще се погрижи за народа? Това изобщо политика ли е? Казват: той е боксьор, с политика ли да се занимава - ами това ли е политиката? Хора да мизерстват и да гладуват, пенсионерите да са с 300 лева пенсия и това да е вдигната 50 лева популистки, а пък други да празнуват първия и втория си милиард по високите върхове на политиката, и то преди 7-8 години. Имам чувството, че някои от тях си мислят, че ще живеят по 2-3 хиляди години и са богопомазани", каза боксьорът.

"За мен не е важно аз дали ще имам внимание, дали политиката ще ме обича, за мен е важно дори и с малко да допринесем за развитието на България и това българинът да живее по-добре. Много хора са ми предлагали да участвам в проектите им, в политическите им партии. Бог да го прости, Божидар Димитров искаше да направи партия и беше истински. Това ме подтикна да създам такъв проект, защото много пъти хората се сещат накрая и тогава са най-истински, но то вече е късно. Тогава Божидар Димитров ми предложи да направим партия, но, за съжаление, почина. От тази гледна точка изхождам, защото времето минава", допълни Кобрата.

Той отправи критики към Слави Трифонов заради нежеланието му да говори пред българските медии. "Този шоумен го е страх от мисирките, какво остава да направи нещо за тая държава, ако има някоя по-сериозна ситуация и той да устои. Според мен го е страх от самия себе си, защото усеща, че няма да може да се справи с това нещо. Това не е политика, всеки си е направил своята телевизия, 7/8, 24 България, и всеки си рекламира своята партия. Това ли е политиката в България, това ли трябва да гледа народа? Един фалш, един театър, който обаче е далеч от истината и реалността".

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 07.06.2021 г.
0
 
 
Боксовата круша се прави на умна…. Хахахаххаха
+1
 
 
Кой ти мисли за народа. Всеки иска да си напълни гушата и да си живеее с нашите парички дълги годинки. Ето това е истината!
0
 
 
Хахахахха, присмял се хърбел на щърбел. Тоо щот много убав. Продължаваме напред, ся ше го бият и на изборите. Кавал проЗт.
+1
 
 
Не съм за никой от двамата, но ще кажа, че аз пък не вярвам на хора:1. Които още преди 10-ина години са започнали системно да изневеряват с други жени на приятелката си, с която уж за пред обществото имат сериозна връзка (за това имам сигурен източник). Това говори за лицемерие, липса на чест и неспособност човек да държи на думата си!2. На които устата им знае твърде много, заканват се колко са можещи и после търпят тежки поражения. Това говори, че въобще нямат правилна представа за себе си и за останалите, въпреки самохвалството за правилен поглед над нещата в дадена професионална сфера. Е, как тогава на подобни хора да се дава възможност за отговорни решения, свързани с управлението на цялата държава и вземането на правилни решения!?
+7
 
 
Това е самата истина, и за шоумена, и за българските политици! Но дали наистина мислиш за народа, или просто търсиш популизъм. Вече се съмнявам във всеки и всичко. Истинските хора са на изчезване, процъфтяват мошениците маскирани като политици. Хората се надяват да дойде някой образован млад амбициозен и честен човек. А дано, ама надали
0
 
 
Кобра не така с Божидар.Той беше в Бсп и след това в Герб.Какво ти харесва в това .Слави бил страхливец и защо ,защото не иска с Боко ,Доган и Корнелия .Направи ти правителство с тях и ще те изхвърлят на боклука.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: