Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Когато парите не стигат – MicroCredit
Автор: Екип Ruse24.bg 11:01 / 25.10.2017Коментари (0)4722
©
Всеки поне веднъж е изпадал в положение, в което парите от заплатата му не са били достатъчни да покрият разходите, които са настъпили. В такива моменти на помощ се явява небанковата финансова институция MicroCredit, която предоставя възможност за бърз кредит с минимална документация и добри условия за връщане, съобразени с индивидуалните възможности и ангажименти на потребителите.

Небанковата финансова институция представлява дружество, което изпълнява част от функциите на банките. За да бъде легитимна дейността ѝ, тя трябва да бъде регистрирана в БНБ, като българската банка е и основният контролен орган, който съблюдава коректното изпълнение на предоставяните услуги. За по-голяма сигурност на потребителите, регистърът на този тип дружества е публичен и всеки, желаещ да се възползва от услугите на дадена небанкова финансова институция, може да провери дали тя упражнява своята дейност легално.

Едни от най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар, са членове на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), което може да сигнализира на потребителите за надеждност на дружеството, което са избрали.

 MicroCredit става член на асоциацията през 2016-а година, а съществуването си на пазара води от 2012-а, когато продължава бизнеса на една от доказаните компании в сферата на малките потребителски кредити в България "Кредибул" ЕАД и поема управлението на най-познатия ѝ продукт CrediHome.

Този продукт е предназначен за всеки потребител, който желае да заеме суми от 200 до 3000 лева за период от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Не се изисква доказване на доход, обезпечение или поръчители, а необходимата документация е сведена до минимум. Парите се взимат в брой, а лихвата е фиксирана. Обслужването се осъществява от един от висококвалифицираните кредитни консултанти на фирмата, а изплащането се осъществява лично на тях, в един от 70-те локални офиси в цялата страна (от скоро и в обектите на Т-Маркет) или по банков път. Кредитът може да бъде заявен онлайн, на място или по телефона.

MicroCredit става една от първите небанкови финансови институции, която успешно осъществи частна емисия корпоративни облигации на стойност 3 млн.лв. А от създаването си до днес дружеството е разширило портфолиото си с още няколко бързи кредита - CrediGo и CrediTrade, предназначени съответно за хора с доказан доход или собственици на малък и среден бизнес, или упражняващи свободни професии. Условията отново са гъвкави и съобразени с индивидуалните потребности на клиентите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Детски градини и ясли във Варна
Газови доставки
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: