Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Корнелия Нинова: Ще управляваме с ДПС
Автор: Екип Ruse24.bg 14:48 / 08.03.2017Коментари (0)1149
©
Ще управляваме с ДПС, ще управляваме с патриотите, ще управляваме, ако не сме първа политическа сила. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на Нова телевизия. Извъртя го, че това ще стане, ако допитване до членовете на партията покаже, че редовите социалисти го искат. Добре известно е как се правят тези допитвания в БСП.

Много обичаме ЕС, но повече си обичаме България, каза също тя. Не по друг повод, а във връзка със санкциите срещу Русия, които, разбира се, трябвало да се премахнат. Заради националните интереси, разбира се.

Не ги разбирам тия лидери в Европа какво правят, призна чистосърдечно Нинова, но отрече, че ще ни изкарва от съюза. Просто не ги разбира и толкоз.

Не яздих бял кон, яздих черен, защото такъв кон имаше. От 35 години яздя. Язденето на кон в равно поле дава усещането за свобода, което е несравнимо с нищо. Кампанията няма нищо общо с това, аз участвам във всички кушии, разсмя ни от сърце тя. Не разбрахме защо друг път не е препускала така стремително по страниците на медиите.

Четох 700 -те страници на споразумението на СЕТА, заяви Нинова, но не беше сигурна за някои клаузи, за които я попитаха. "Твърдя, че така се отваря пазар за отрови", обясни лидерът на БСП, без да се смущава, че това твърдение няма нищо общо с истината.

Чухме се скоро с Румен Радев... Мисля, че на 3 март беше... Да, на 3 март. С Илияна Йотова също се чухме тогава.

Да си поговорим малко за служебния кабинет, настоя тя. Това е кабинет на ГЕРБ каза тя със смях и започна да чете имена на бивши зам.министри. Червеният лидер доста безочливо заяви, че има само един министър на БСП- Деница Златева.

Не давам акъл на президента Радев, той така си е преценил за правителството, каза тя.

Не се срещнахме с Бойко Борисов, защото имахме различни условия за срещата. Борисов настояваше да е с експерти, а аз - да е лидерски дебат. "Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Той се отнесе лековато към дебата и гледаше на него като на шоу или на мач. Той ми го представи, че едва ли не ние ще отидем, ще кажем 2-3 приказки и после ще дадем думи на екипите и ще ръкопляскаме", добави тя. Нещо, което Борисов отрече, но Нинова тогава замълча, а сега излезе с нова версия. Тя си позволи груби нападки към опонента си: "Той си е страхлив по природа, никога в политическата си кариера за 15 години не се е съгласил да се изправи очи в очи срещу опонент. Всички ние сме минали по този път, проверете го", изтъкна още Нинова.

Ядосваме лъжата, че ГЕРБ остава държавата стабилна. Не отговарям на коментарите, че детето ми е в САЩ, а не в Русия, каза тя. И допълни:" Децата ни, семействата са личен живот".

Източник: Фактор.бг


Още по темата: общо новини по темата: 288
18.08.2020 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: