Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кошлуков срина българите, които летуват в Гърция: Не може да плюем по България от любов към пържени калмари, майна
Автор: Екип Ruse24.bg 10:52 / 14.05.2020Коментари (76)873
© БГНЕС
Емил Кошлуков написа коментар за българите и почивката в Гърция. В свой пост в социалните мрежи, озаглавен "За Гърция и нашенците", той  като истински патриот описва криворазбраната разлика за почивката. Изказването му със сигурност ще разбуни духовете у българите, които не почиват в родината.

Ето какво  пише генералният директор на БНТ:

За Гърция и нашенците:

"Ние си ходим само в Гърция вече..." Пич, ти си в Дедеагач, даже гърците не го броят това за Гърция, стига си пищял. Не може да минеш през Златоград и Гюмюрджина и да мислиш, че си на околосветско пътешествие. "Абе страшно готвят тук, у нас не могат да направят така скаридите, ама нали всичко им е прясно, от морето..." Да бе, тоя от рецепцията, след смяната, ходи да ги лови лично. Дивият лаврак почва от 70 лв./кг при рибарите, колко мислиш, че ще е в ресторанта?

Това за 20 е от фермата, не, че е лош, но не се изживявай като Стареца и морето, в Метро има всичко. "Намерили сме една къща, точно на брега, всяко лято сме там, страхотно е..." Е, ти си натъпкал багажника догоре с алкохол и храна, в гаража да беше останал с толкова ядене и пиене - пак ще изкараш страхотно. Пусни гръцко на телефона и почвай, к'во да биеш само път.

"Открили сме едно местенце, трепач, точно до Кавала..." - е как бе, невероятно направо. Дядо ти всяка година с овцете слизаше до Бяло море, сега ти го преоткри. Това местенце го знае и Захари Стоянов, описано е, споко. "Този уикенд над 500 000 българи ще посетят Северна Гърция..." и нито един няма да срещнете в музея на Византийската култура, потайностите на Солун, майна. Един ден ще направя списък на Десетте Места в Делфи, Където Няма Никакъв Риск да се Сблъскате с Българин.

Той ще изглежда така:

1. Делфи

И не че не харесвам Гърция. Напротив, влюбен съм в страната, даже гръцки научих ей така, за кеф, да мога да я разбирам повече. Кръстницата ми е от Гърция, приятели имам там, в Мецово на планина ходя, дето се вика. Ама чак да плюем България от любов към пържени калмари...

Още по темата: общо новини по темата: 305
10.07.2021 »
20.02.2021 »
02.01.2021 »
22.10.2020 »
12.10.2020 »
08.10.2020 »
предишна страница [ 1/51 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.05.2020 г.
+1
 
 
Плах опит на набеденото десидентче, да се отблагодари на покровителите си.Като си спомня това сополиво студентче как си правеше кариерата ми става смешно.
-1
 
 
Ей,ще престанете ли да тормозите хората?Това е диктатура! Гръцкото море е най- хубаво! Всичко е на ниво!Не са само скаридите бре !Всичко е перфектно! 30 г.съм тук.Не може и сравнение да става.И цените са същите.
0
 
 
Ами Кошлуков може да си почива,където иска или какво той търси стандарта на Малдивите,ами на който където му харесва лошо няма!!
+1
 
 
Кошлук, ако ти ходиш някъде, за да се похвалиш, че си пътувал по света, много хора отиват на море, за да си починат. Не за да хванат вирус (не корона, а един различен :) ), не за да бъдат обслужвани от аматьори-тулупи, които наричат себе си сервитьори, рецепционисти, камериери, управители на хотели и ресторанти. Не за да ходят на плажове, където мутри концесионери се опитват да ловят маймуни с трици. Просто да си починат, да ядат нормална храна (а не да се хвалят, че не е от Метро), да са спокойни и уважавани заради бизнеса, който носят на местните. Ето затова ходим в Гърция. И ако условията не се променят, а Северна Гърция стане част от България, пак бих ходил там. А вашите мисли само показват, че смятате всички хора за позьори като вас. Е, не всички са. Даже съм сигурен, че повечето не са.
0
 
 
Да влезеш и да излезеш от АЛБЕНА е 26лв + шезлонг и чадър = 60 до.70 лв общо ! Ало Ангелкова ко праим сега ? А храната = на безкрайност ! И дарителите не ходят на нашето черноморие !
+1
 
 
Кошлуков, я не си вири носа. ????????, ????????. В Делфи съм била три пъти, а даже и във Монемвасия срещах българи. Та като говориш за някого и правиш обобщения, не изхождай от собствените си комплекси и ограниченост
0
 
 
Сигурно Кошлуков почива само в България.
0
 
 
Обичам страната си , но това че почивам навън не ме прави нито наследница на бай Ганьо, нито лоша българка.
0
 
 
В бълг.на море оле...2пъти ме окрадоха на плажа
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: