Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Красавица с варненски корени спечели конкурса "Мис Свят България 2019"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:26 / 27.09.2019Коментари (2)714
©
Марго Купър, или Маргарита Киприянова както е пълното име на българката с руски корени, е новата носителка на короната "Мис Свят България 2019" и ще представи страната ни на най-престижния конкурс Мис Свят.

Това е поредната титла на красавицата, след като през 2016 победи в международния конкурс "Топ модел на света", а година по-рано се окичи с короната на Мис Азия. Майка и е българка от Варна, а баща й руснак и затова прекарва по-голямата част от детството си в родината на баща си, но в последните години се е базирала в София.

"Тази година реших да се състезавам в конкурса за красота Miss World Bulgaria. Целта ми е с гордост да представям България на най-високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш българска красавица не опира само до външната красота, а и до ценностна система: саморазвитие, доброта, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора", написа малко след победата си снощи Марго. Тя може да се похвали в биографията си и с участие в риалитито "Фермер търси жена“.

В рамките на конкурса беше избрана и българската, която ще ни представя на Мис Вселена. Това е Лора Атанасова, съобщава "Монитор".

Още 5 красавици бяха коронясани на церемонията. На финала на Мис Оушън, който ще се преведе в Тайпе, България ще бъде представена от Моника Русимова. Честта да представи страната ни на конкурса Мис Азия Глобал в Кочин, Индия ще има Ева Добрева. Даша Узун спечели титлата Мис Топ Модел на Света 2019 и ще се бори за световната титла в Киев, Украйна. Ваня Апостолова ще бъде българката, която ще представи страната ни на сцената на Мис Туризъм Свят в Шанхай, Китай. На конкурса Мис Гранд Интернешънъл в Каракас, Венецуела страната ни ще бъде представена от Виктория Васева.

Седемте победителки на България бяха наградени с корони, инкрустирани със злато, скъпоценни камъни, диаманти и плакети, изготвени специално за събитието от централите на Мис Свят Лондон и Мис Вселена Ню Йорк.

Конкурсът премина в традиционни три части. В откриващата част, под специална хореография, изготвена от хореографа на събитието – Атанас Месечков, участничките представиха български народни танци, облечени във фолклорни носии. В официалния тур претендентките за титлите дефилираха с изтънчените вечерни тоалети на дизайнера Стоян Радичев. А в най-деликатния тур гостите имаха възможност да видят ексклузивната колекция бански облекла.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Има хубав ген. Но прилича на стотици хиляди други женски лица! Покажете я без абсолютно никакъв грим, удължени мигли, рисувани вежди и професионално осветление. На снимките цялото и лице е намазано обилно и в съчетание с рисуваните вежди и допълнителните мигли изглежда като повечето девойки на нейната възраст, прилагащи същите похвати за зрителна измама. Не се знае и дали има гел в устните. Много от тях имат и гел в устните, дори и ученички на по 15-18 години, но упорито не си го признават.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 27.09.2019 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: