Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Крум Дончев: В това състезание Нинова е без конкуренция
Автор: Екип Ruse24.bg 12:10 / 10.09.2020Коментари (1)1199
©
"Нинова е лидер, който през последните години се утвърди като победител за БСП. Когато фактите говорят…, а именно – безапелационно спечелени президентските избори с почти 2 милиона гласа, извоюване на двойно повече депутатски места за левицата, увеличаване броя на представителите на БСП в Европейския парламент, спечелване на солидни бастиони на местните избори, реализиране на поставените цели и изпълнение на дадените в началото на първия си мандат обещания.

​Лидерът на левицата е едновременно с вперен поглед в бъдещето и залага на модернизацията на партията, осигуряваща адекватност спрямо изискванията и динамиката на нашето съвремие, но и опираща се на традициите в отстояването на социалните идеали.

​Тя притежава качествата на партиен лидер. Обединител, фокусирана върху актуалните за народа теми и демонстрира в своите действия почтеност, искреност и увереност. Със своята непримиримост към несправедливостта и решителност в борбата с бедността, тя вдъхва надежда на хиляди сънародници. Корнелия Нинова е доказала, че притежава най-важната ценност на един политик – носенето на лична отговорност за своите действия.  

​С въведените промени, БСП се превърна в най-демократичната партия в България. Идейният дебат е в основата на всяко решение, а то е аргументирано единствено в защита на националния ни интерес, от общата кауза, зад която застава по-голямата част от обществото ни.

Силата на една партия е в нейното единство, обща непримиримост към неправдата и несломимия дух за развитие.

Във вътрешната кампания на БСП, станахме свидетели на редица междуличностни нападки от страна на някои от кандидатите, като тук категорично мога да заявя, че това е погрешно поведение, което носи негатив, не само на самите поругаващи, но и на имиджа на партията. Дали е целенасочено или неосъзнато, не мога да гадая, но твърдя, че единствено човек, който не вниква в идеологията на левицата, би могъл да постъпва по този първичен начин и то в името на личното си благо.

Неоспорим факт е, че до този момент единствения кандидат, който доказа своя потенциал в стремежа на БСП да реализира своята програма на политическата сцена, давайки път на модерното, създавайки мостове между мъдростта на опитните и енергията на младите, докосвайки се до проблемите на хората, спазвайки принципите на коректността и уважението към останалите кандидати, създавайки равенство между членовете при така важния избор за председател на БСП, е Корнелия Нинова

Поради всичко изброено дотук, аз съм категорично убеден, че в това състезание Нинова е без конкуренция. Вярвам в почтеността, компетентността и прозорливостта на членовете на БСП и вярвам, че на 12–ти Септември ще излезем и ще направим този така важен избор, избор не само за бъдещето на БСП, но и за бъдещето на България", обясни Крум Дончев.

Още по темата: общо новини по темата: 98
19.04.2024 »
27.03.2024 »
23.03.2024 »
23.03.2024 »
23.03.2024 »
11.02.2023 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти да видиш! Не знаех, че Крумчо бил червено боклуче. Никога не съм го харесвал в спорта. Жестоко ми падна в очите още когато подаде контестация срещу Митко на Рали България 2007, която беше абсолютно безмислена, защото дори и да го бяха дисквалифицирали, Крум пак не печели, ако не се лъжа и подиум нямаше да види, но как така друг българин ще спечели за първи път от Чубриков насам и това няма да е Крум. Абсолютен нагъл задник! А се пише и приятел на Митко Илиев, той го вкара в спорта дет се вика. Неблагодарник! Партийната му принадлежност му отива. Всичките комуняги са такива измекяри.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: