Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Кубрат Пулев: Израснал съм около 10 000 тома книги, като малък се срамувах от името ми
Автор: Екип Ruse24.bg 13:53 / 08.05.2021Коментари (3)939
©
Звездата на България в бокса Кубрат Пулев бе гост в предаването на NOVA - “Събуди се“. По-рано през седмицата Кобрата навърши 40 години и направи равносметка за живота си до момента.

"Обичам България. Това ми идва отвътре. Няма по-велика идея. Да, трябва всички да имаме деца, да имаме успехи и финансови печалби, но за мен това е най-важното. Почти никога не съжалявам за нищо, защото така е трябвало да стане. Изключително щастлив човек съм, защото когато човек се замисли Господ му е дал много и ти решаваш кое да вземеш и кое не. Господ ми е дал твърде много. Много изкушения съм отказал. Не знам дали някога човек е бил така изкушаван. Няма да ги изброявам. Хора сме и затова имаме морал, ценности, които да изпълняваме. Баща ми ни възпита така", започна Пулев.

"Много е важно да имаш братя и сестри. Не сме били с богато детство, но израснахме добри хора. Манията на баща ми бяха книгите и бокса. Каза ми, че колкото и пари да му предлагат, книгите няма как да му ги вземат. Така сме израснали с 10 000 тома книги. Почти нямахме секции. Той ни запали по историята и България. Обясняваше ни защо ни е дал тези имена. Като малък ме беше срам от името ми – Кубрат. Смееха се децата. Но след това като станах 17-18 години започнах да се гордея с името си“, добави още той.

"Едната ми сестра не иска да идва да ме гледа. Каза ми, че не може да изживее втори път това нещо. Каза ми, че сърцето ѝ се е свило и дори по телевизията не гледа мачовете. Другите две идват и ще идват на мачовете. Семейната подкрепа е много важна. Най-добрите спомени са, когато всички сме били заедно. Винаги апелирам хората да дават любов и внимание към родителите си. Личният пример също е много важен. Въпрос на време е да имам дете. Готов съм от 30-годишен за баща, но така се случи, че имаше неразбирателства между мен и човека до мен. Нека сменим темата, защото не е лесна“, каза Кобрата.

"Не се страхувам от грешките си, а прекалено много мисля и анализирам. Превантивна мярка. В моят живот гледам да не допускам много грешки. Всеки човек греши. Моите са премерени и гледам да не ги повтарям.

Спрягат се имена за бъдещ противник, но нека да не казваме, за да не подведем хората. Нека да се подготвя и да съм готов за такъв мач. Когато е сигурен противникът, тогава ще го кажем. Нямам проблем със съперниците. Страх ме е единствено от Господ. Не ме притеснява нищо“, заяви Пулев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С тези изказвания за какво ни подготвя - за новината, че ще се пробва в политиката ли ? Много палячовци, много нещо.
0
 
 
Не е важно сред колко книги си израснал ,а колко си прочел. Не ти личи да си чел много. Само едни и същи папагалски фрази и патриотизъм ,а на ринга си палячо.
0
 
 
Можеш да кажеш, че си израснал с 10.000 книги, когато си ги прочел. Когато само си ги гледал - не се брои. Но и този е като еднокнижникът: злобен, прост и с къса памет.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: