Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Летен пътеводител за мъжки тениски – за смелия, за силния, за истинския
Автор: Екип Ruse24.bg 14:34 / 21.07.2020Коментари (0)2387
©
Покачат ли се температурите над 20 градуса, единствената приемлива за носене дреха в мъжкия гардероб остава тениската. Носена преди половин век само от моряците, военните и миньорите, днес памучната дреха с къси ръкави е абсолютен господар в мъжката мода. И как няма да бъде, като е удобна, лесна за избиране, подходяща за всякакви случаи и дори може да не се глади.

Но лесно ли е да се ориентира човек в света на мъжките тениски, особено когато имаме такова голямо разнообразие, като в сайта на Bolf.bg. Не, не е лесно, но със сигурност е приятно да разгледаш десетките модели и да се спреш на тези, които отговарят най-добре на стила ти. Ето няколко насоки, които ще ти помогнат да се ориентираш:

Тениска за смели мъже

Смелостта е онзи стремеж да заявиш позицията си без страх от последствията и въпреки тях. В днешно време, когато сблъскваме само мненията си, за щастие, но не и животите, смелостта има други изрази, например в подбора на дрехи.

Не е лесно да излезеш от статуквото, да изградиш собствени стил и да го заявиш пред всички. Това е привилегия само на смелите. И дори да ви се струва пресилено, понякога наистина се иска смелост, за да облечеш тениска с ярка щампа без да се притесняваш от реакцията на приятелите си.

Тази година щампите-заявка са повече от разнообразни. Има мъжки тениски с предизвикателни надписи, с големи черепи или ярки букви, като крясък срещу всичко онова, което ви кара да се смълчавате и сливате с тълпата.

Не се ограничавайте само с една. Такъв тип мъжки тениски могат да се превърнат във ваша запазена марка. Единствено трябва да внимавате при поддръжката на тези дрехи – перат се на по-ниска температура и се сушат винаги обърнати наопаки.

Тениска за силни мъже

Неуморими и неумолими – силните мъже на днешното поколение държат на физиката си, развиват уменията си и не се страхуват от силата на мъжкото си тяло.

Знаят обаче да канализират тази сила и демонстрират надмощие само в залата или на терена. За тези истински силни мъже са т.нар тениска tank top. Тя разкрива добре развитите мускули, защото е без ръкави, но в никакъв случай не можем да я определим като потник, който би провалил изцяло опита ви да се облечете с вкус.

Tank Top тениските са в ярки цветове и свободни кройки, за да не ограничават движението. Носете ги навсякъде, където силата е в компания на смеха и доброто настроение.

Тениска за истински мъже

Те са всеотдайни бащи и добри съпрузи. Имат малък собствени бизнес или са лоялни служители. Обичат живота заради простите човешки отношения и се обличат семпло, защото знаят, че красотата е в простите неща.

За тях най-подходящи са едноцветните тениски във всички нюанси – от чисто бяло, през весело червено до стилно тъмносиньо и елегантно черно.

С тези тениски можете да отговорите на всички ситуации, които животът ви поднася. С бялата тениска и лек блейзер сте подходящо облечен за бизнес обяд. С черна тениска и графитено сако можете да отидете на преговори или интервю за работа. С цветна тениска ще се разхождате със семейството си през уикенда или ще помогнете на приятел да се пренесе в новото си жилище.

Не е нужно да поставяте себе си в рамките на един тип мъж. Животът и хората затова са интересни – защото са многообразни. Ако ви е трудно да се спрете на един или два модела тениски, няма да сгрешите, ако поръчате от всички. Така ще сте готови за всяка роля, която животът ви предлага, благодарение на Bolf.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: