Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Лидерът на ИТН Слави Трифонов с първи коментар след вота!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:11 / 03.10.2022Коментари (11)542
© БГНЕС
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов с първи коментар след излизането на окончателните изборни резултати, които показват, че формацията му няма да влезе в 48-ото Народно събрание.

"Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери. Доверието е безценен подарък. Важен подарък. Най-важният подарък. На всички, които гласуваха за “Има такъв народ" и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги. Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте. Благодаря ви за вашето доверие. Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично. Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ". Благодаря ви! Вие сте истински воини! И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои. Слави Трифонов", са думите на председателя на ИТН.

Още по темата: общо новини по темата: 652
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Когато си прост и кух селянин с осигурен медиен комфорт и забогатееш от това ,един ден ще ти се наложи да следваш и това ,което искат твоите покровители. Да станеш политик. А когато си прост и кух селянин ,резултата е следния. Първо си като патка в калчища,второ си заобграден от подобни на теб въздухари и позьори и накрая изпускаш шансовете ,които хората ти дават. Славчо ги пропусна и накрая се хвана в коалиция ,която бутна ,когато му наредиха. Хората не са прости ,колкото него. Или поне не понасят дълго ,позьори и въздухари. От някои кухи бастуни, политици не става.
Aнонимен
на 04.10.2022 г.
0
 
 
Беше му дадено шанс.лошото е че този даде шанс и на някои които учил някъде си,но кои не греши.тези които ги преизбрахте ви блъскат целият преход,те се подбират като лигавите магарета,лъжат очевадно и безкрупулно а този слави.един подбора монистре те си по кръстовища и ливади и може.но излиза и говори по телевизията омаини слова.а какво разбира от всичкото това.на овцете пастиря свири с меден кавал и те в купом.слави не излиза да говори,нормално.никои човек не може да познава детайлите вкупом на всички министерства,но ако свири с меден кавал.беше казано че няма да управляват с партиите които ни клатеха 40години ,и не го направиха.купувяха се депутати,други се пребоядисват и по този начин предават избирателя ,но последният слуша медният.политиците искат приемственост.инапе казано ,които доиде да не ги търси за грабежа.политическа отговорност,дрън,дръ.,не политическа а трябва да се търси персонална отговорност за съсипването на цял народ.и сега и новите петна които се включиха.не дългият е виновен,виновна е лакомията,сребролюбието,роболепието,алчността.ако
беше излязъл дългият да свири с меден кавал по ноти които са му написани щеше да е поредният лъжец.трябваше да излязат и застанат с лицата си и отговорността тези,които щяха да теглят каруцата,но не,ние сме свикнали да слушаме медният кавал.в този смисъл не защитавам Слави,защитавам новото и безкомпромисно спрямо старото,което съсипа цял народ.хубаво е като гледа човек и да види,като слуша и да чува.в личен план не одобрявам и политиката на дългия спрямо лоялността.не може да си сляпо лоялен,тогава ставаш цирково кутре.трябва достойнство и отговорност.има сегашни политици на други страни които защитават народа си от атлантика.тук е балкана.честито ни държавници.сега им е трудно.носят се големи кухненски прибори.и после избирателя ще пълни блюдото от което ще лапат тези с медните кавали,и раздялите розовите очила честито ни медносвирещи.що се отнася до Слави не съм му привърженик ,но се надявах на промени.за нещастие и очевадно старите пожарникари потушиха огънят на промяната с познатите отколе средства.все повече се затвърждава мнението ми че пари ,при пари.попитаите за хаинбуаз,младежките бригади,построеният мавзолеи за три дена казват от младежките бригади.оказва се че обикновеният човек,избирателят е по достоен от онези горе.нека направим така че ние да носим отговорност политическа,а тези физическа.тогава може и да потръгне.
+1
 
 
Абе, къде е Тошко ? Техните го търсят да го бият ...
+2
 
 
Хората ти повярваха,но ти на 3 пъти излъга народа...сега марш в канала гн*до!
+1
 
 
Слави имаше шанс да направи нещо за тази държава, това за което се бореше и се кълнеше, че ще прави - опита се да ни пробута кандидат за премиер избран от ТВ каснтинг. Сега има единствено шанса да се опита да вдигне рейтинга на шоуто си.
+1
 
 
Вярно го думаш,чалгар,всичко тепърва предстои.....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: