Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
МВР с подробности за мъжа, който се самоуби в с. Петърч
Автор: Екип Ruse24.bg 11:38 / 25.04.2022Коментари (0)529
©
илюстрация
Извършва се разследване във връзка с криминален случай в Костинбродско. В следобедните часове вчера 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул, който засякла на улицата, че след възникнал скандал бащата на детето й е нанесъл побой, направил е опит да я изнасили и убие чрез душене, след което е напуснал жилището й в Костинброд. Пострадалата веднага била транспортирана за преглед и оказване на медицинска помощ в столична болница и впоследствие освободена без тежки травматични увреждания, съобщават от МВР.

Установено е, че заподозреният, който е с криминалистически регистрации, обитава къща в село Петърч, след което на адреса веднага е изпратен автопатрул. При подхождането към къщата отвътре бил произведен изстрел, в резултат на което върху единия униформен служител се посипали счупени стъкла. След доклад на случилото се в дежурната част, към мястото незабавно са насочени допълнителни полицейски сили, екипи на ГД "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма" и Института по психология на МВР.

С оглед осигуряване на безопасността им живущите в близост граждани са изведени на безопасно разстояние, а районът - отцепен и обезопасен. Предприети са прецизни оперативни и тактически действия за недопускане на рискова ситуация, застрашаваща живота и здравето на гражданите и полицейските служители, се казва още в съобщението. Същевременно са проведени множество беседи с негови близки, поддържан е непрекъснат контакт с някои от тях. В рамките на операцията 34-годишният мъж е локализиран от специализираните екипи на втория етаж на къщата, където впоследствие е открит самопрострелял се с огнестрелно оръжие. В близост до него е установен незаконно притежаван пистолет. При инцидента няма други пострадали, мъжът е бил сам в сградата. По случая са образувани две досъдебни производства под надзора на Софийска окръжна прокуратура. Процесуално-следствените действия продължават.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: