Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Майка продаде за булка дъщеря си във Варна срещу 300 лв.
Автор: Екип Ruse24.bg 10:01 / 09.02.2015Коментари (3)341
© Монитор
Майка продаде за булка 25-годишната си дъщеря във Варна. Цената, за която се спазарила, била 300 лева, разказа продадената невяста Николинка, която, след като разбрала за срамната сделка, не иска повече да вижда тази, която я е родила.

В семейството били 3 деца, все сестри, а Николинка била най-малката. Каките се задомили и едната вече имала и деца. Николинка останала да живее при майка си Албена, която обаче все не можела да случи на мъж. Последният, с когото живяла, бил алкохолик.

Николинка израснала покрай семейните разправии, като често отнасяла шамарите на майка си и постоянно пияния си пастрок. Накрая се оплакала на класната си в СУПЦ "Анастасия д-р Железкова" във Варна, където учела, и социалните прибрали момичето в общежитието на центъра. От 2006 година Николинка е настанена и живее там.

"Имах възможност да уча, подредих си стаята, храната ми беше осигурена, почувствах се човек", припомня си днес тя. Минава време и момичето се запознава и става интимна приятелка с един от курсистите, с когото мечтаят да изградят бъдещето си. Стига се дотам, че Николинка забременява, а бащата не иска да признае, че детето е негово. Налага се да оставят новороденото момиченце за отглеждане в дома във Виница, откъдето след време то е осиновено от добри хора. Раздялата с детето става повод Николинка да се раздели и с мъжа на своя живот. Преди обаче да се откаже от детето, майка й разбрала, че Николинка е свободна, и решила да припечели на неин гръб. През 2012 година тя й се обажда по телефона и примамва дъщеря си с обещания за безгрижен и охолен живот с мъж, който ще приеме нея и детето й. Запознава младите и след няколко срещи с Феим Николинка се съгласява да заживеят заедно и единственото й условие е да вземат оставената в дом дъщеричка. Феим обещал, но предложил първоначално да се устроят. Според разказа на Ники всичко било нормално в отношенията им в продължение на месец. Живеели на село и когато на втория месец отворила дума да вземат детето, се оказало, че вече е дадено за осиновяване. Феим започнал да я заключва в къщата, не й давал храна и младата жена постепенно се стопила, като останала кожа и кости.

"Добре че веднъж се върна пиян и заспа, а аз взех телефона му и веднага позвъних на бившия си приятел Румен. Обясних му в каква ситуация съм вкарана и след като приключихме разговора, той разговарял и заплашил Феим, че ще извика полиция.

Дали се е уплашил, или е било нещо друго, не знам, но след няколко дни ме заведе на автогарата във Варна и ме остави там като торба мръсно пране, припомня си днес Николинка. Когато Румен идва да я прибере, разбира от него, че майка й я е продала на Феим за 300 лева.

Източник: в. "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.02.2015 г.
0
 
 
Добре и платили за 25 годишна мангалка, втора употреба вървят като за скраб 40ст. килото
Aнонимен
на 09.02.2015 г.
0
 
 
За тридесет сребърника...
"A man who does not think for himself does not think at all". Oscar Wilde
на 09.02.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Kатастрофи Великотърновско
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: