Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мейзер пак се пуска на "Мисис Свят"
Автор: Екип Ruse24.bg 13:52 / 21.03.2019Коментари (3)1539
©
В преговори за поредно участие в конкурса за красота "Мисис Свят" е Анита Мейзер, научи "България Днес". Организаторите на конкурса са я потърсили веднага, след като силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и дори вече са провели няколко разговора за събитието преди да я включат в следващото издание на конкурса.

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще помага за организацията. Преди това ще се нагърби вероятно и с провеждането на "Мисис Свят България". Самата силиконова бомба е дала съгласието си за участие в организацията на конкурса, след като излезе от панделата.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията заради решението на Върховния съд, на Анита й се наложи да чества трети, последен рожден ден затворена.

Навръх празника от "Мисис Свят" й напомнят, че трябва да потвърди дали ще се включи в организацията на конкурса тази година, вероятно като мениджър на участничките.

"Надяваме се, че си добре. Пиши ни кога си на линия за "Мисис Свят", напомня за себе си Дейвид Мармел - президентът на организацията "Мисис Америка".

Това е първият конкурс за омъжени жени, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени жени в САЩ. Всяка от състезаващите се за титлата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След спечелване на конкурса победителката получава право да участва в световния конкурс "Мисис Свят", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с участието си в конкурса, когато представи България.

Докато Дейвид прави планове да ангажира силиконката, Анита отбелязва в тесен кръг в килията на Сливенския затвор с отбрани гостенки личния си празник. Затворничката, която е на стриктен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамбурета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от възможността да претендира за предсрочно излизане, за да не утежни положението си, коментираха адвокатите й.

"Ако поиска предсрочно условно, може да й дадат още година, че и повече пробация. Да ходи на срещи с инспектори и други подобни работи... Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва", поясниха обстоятелствата те.

Мейзер бе призната за виновна за убийството на мъжа си Николай Димов, извършено по непредпазливост. Така тя изгуби гаранцията си от 5 бона, която внесе миналото лято, за да дочака края на процеса на по-комфортно място от Сливенския - у дома. В началото на април ще си бъде у дома и ще започне нов живот - точно пред Великден.

"Въобще не си е разопаковала багажа. Занимава се активно с преподаване и чертае планове за модния си бизнес", допълниха още адвокатите.

Първия си рожден ден в килия Анита почете със шумен купон, въпреки че бе затворена. Тогава съкилийничките й я изненадаха с плодова торта, която им разрешиха да направят сами за изненада. След това си пуснаха музика от сутринта и цял ден бяха в доволни от празника.

Някои завистливи пандизчийки обаче хвърлят око на Мейзер и първата година в зандана е белязана от психически тормоз и дори физически саморазправи с ербап момичетата. След това завистничките пратили оплакване до директора, че Мейзер е привилегирована заради популярността си в обществото. Затова и на втория, и третия от личните си празници Анита е по-ниска от тревата.

Мейзер живна и в социалните мрежи, след като я пуснаха под гаранция. Тя смени профилната си снимка 2 години след инцидента и премахна похотливите си фотоси от страницата. Новият й имидж е на "бяла и изстрадалата" жена. Поне натам насочва новата й профилна снимка, на която е скрита под бяла шапка и гушка любимата си бяла котка Дулче.

Няма и следа от пайети, брокат, напърчени цици и силен грим. Мейзер е повела собствен поход за изчистване на името си. Освен чрез пост и молитва Анита пръска хиляди за благотворителност, като е отличена за дарител номер 1 на 2018 година точно преди делото пред ВКС.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специалния й празник, давайки заявка, че черният инцидент от живота й ще бъде забравен и простен. Сред малкото останали приятели на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.

Още по темата: общо новини по темата: 114
08.09.2022 »
14.08.2020 »
03.01.2020 »
06.11.2019 »
26.08.2019 »
13.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
A за Мис Изрод няма да има конкуренция
Aнонимен
на 21.03.2019 г.
+1
 
 
е*ати грозната циганка
+1
 
 
Тази грозна и нечистоплътна жена и за Мис Сливенски Затвор не става!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: