Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Меле пред "Св. Александър Невски" заради рокерите на Путин
Автор: Екип Ruse24.bg 13:30 / 01.07.2016Коментари (37)707
© 24 часа
Привърженици и противници на похода на "Нощните вълци" се сбиха пред храма "Св. Александър Невски" в София. Двама души са били задържани.

Скандалът избухна, след като двете групи се озоваха в непосредствена близост без полицейска охрана помежду им и участниците в мелето започнаха да се замерят с бутилки минерална вода.

Полицаите вземат обяснения на участниците. Екипи на СДВР оградиха района. Руските мотористи, известни като "Рокерите на Путин", още не са пристигнали в столицата.

Източник: в. "24 часа"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
В цяла Европа хората бойкотират тия платени руски провокатори, щото са им сърбали попарата. Особено чехите в Пражката пролет. Да не говорим за Унгария и Полша. Само в нашата държава продължава да битува мита за вечната българо-съветска дружба. Един вид българския слон и съветския слон хобот за хобот през вековете... :) Руските войници не са си давали живота нито за българите, нито за България. Нито ние сме им мили, нито държавата ни. Да не говорим за неизброимите и невъобразими техни безчинства, с които са тормозили любимите им българи, докато са били в България. До там се е стигнало, че Георги Димитров е писал нарочно писмо по въпроса, за да поискат да ги озаптят. Четете бе, драги русофили, четете. Не боли. Даже може и да ви просветне пред очите по някое време евентуално. И да престанете да звучите смешно и жалко... :)
+3
 
 
Помияра е тоя педерастичен козел дето държи лозунга.
+3
 
 
КАКЪВ НАРОД Е ВЪСТАНАЛ ЕДНА ШЕПА ПОМИЯРИ ПЛАНИ КОИТО НЕЗНАЯТ ЗАЩО СА ТАМ АКО НЕ ИМ ПОСОЧАТ СРЕЩУ КОГО НЯМА И ДА РАЗБЕРАТ СРЕЩУ КОГО ПРОТЕСТИРАТ
0
 
 
Да се засрамят хората които никога няма да разберат какво е да дадез зивура си за чузда дарзава. Тук не става дума за герб или комунусти. И какво е станало че някои е отишал на шипка? Да видим скоро туркеъ като влезр в Бг кого сте викате на помиш защото Нато няма да доиде на помош.
+5
 
 
Руски рокери дойдоха да поднесат цветя на 2 паметника и народа въстана, че били агресори и паравоенна групировка :D Американците построиха 4 военни (не паравоенни) бази на наша територия и на никой не му пука :v Но само при руснаците е лизане на задници, при американците е...приятелство :D Все пак си имаме паметник на американските летци сринали София...е това, ако не е всеотдайно приятелство... :D
+2
 
 
Щом може гей паради, значи може и някави си нощни вълци садящи липи.
Aнонимен
на 01.07.2016 г.
+1
 
 
като ги гледам на снимката много са грамотни.
Aнонимен
на 01.07.2016 г.
+2
 
 
на снимката присмял се хърбел на щърбел.
0
 
 
Кой какво го грее. Сериозно. Разбирам да имаше отпор, ако бяха почнали да пребиват и ограбват или нещо такова. Ако се е случило, не съм чела за това. Аз обаче дори не съм ги видяла, камо ли да реша да им преча.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: