Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Международен комплекс "Камчия" посрещна своите първи гости с прекрасен плаж и много екстри
Автор: Пламена Николова 17:24 / 25.07.2020Коментари (9)910
Снощи бе официално открит туристическият сезон в най-големия Международен комплекс в България - "Камчия", който посрещна своите първи гости при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и хигиенни изисквания, предаде репортер на Varna24.bg

Обширната територия на комплекса, простиращ се на над 300 000 кв.м площ, позволява осигуряването на необходимата дистанция във всички помещения и зони на открито, включително и между чадърите и шезлонгите на плажа.

На официалното откриване на летния сезон в "Камчия" присъства консул-съветникът на Генералното консулство на Руската Федерация във Варна – Оксана Жерновая, председателят на Синдиката на българските учители за Варна – Веселин Рашев, представители на държавни и общински администрации, ректори на видни български университети и български спортисти, сред които олимпийският шампион по бокс и треньор –Петър Лесов, световната и европейска шампионка – Станимира Петрова, както и бронзовата ни медaлистка по борба от Олимпийските игри в Рио през 2016 – Елица Янкова.

Тържествената церемония започна с официално обръщение от изпълнителния директор на СОК "КАМЧИЯ" ЕАД Николай Недялков:

"Нашият комплекс, както и целият световен туристически сектор изпитва големи затруднения през тази година. Към днешна дата ние успяхме да преодолеем тези трудности, като изплатихме всички задължения по местните данъци и такси, подготвихме обектите за отваряне и планираме да продължим активно да работим в посока преодоляване на кризата. Едноличният собственик на нашето дружество - Правителството на град Москва, има големи планове за неговото развитие. Специално внимание ще бъде обърнато отново на нашата гордост – Частно средно училище "Юрий Гагарин", което е най-голямото частно училище във Варна.  Усилията на целия ни екип от квалифицирани професионалисти са насочени към това, да предложим на нашите ученици компетенции, които ще ги подготвят за бъдещето. Развиваме у нашите ученици  лидерски умения, самоувереност, емоционална интелигентност, самодисциплина – умения и компетентности, които ще се търсят в бъдещето."

"През тази година най - атрактивното място за почивка в комплекса е Вилното селище "Пирин", което се състои от двуетажни вили, разположени сред чистия въздух на вековната гора и на метри от една от най-широките плажн ивици в България. Почиващите във Вилното селище вече се наслаждават на спокойна, сигурна и сбъдната мечтана ваканция. Паралелно с това в "Камчия" се провеждат и дневни детски лагери с иновативни авторски програми, разработени от квалифицирани педагози", коментира още и ръководителят на отдел "Продажби" в комплекса.

През месец август "Камчия" ще посрещне и първите групи организирани туристи – спортисти, танцьори и творци, а най - дългоочакваното събитие през този сезон е Държавното първенство по кикбокс, което ще се проведе в мултифункционалния спортен комплекс "Камчия".  Всички мероприятия ще се провеждат при стриктно спазване на всички наложени изисквания, свързани с епидемиологичната обстановка.

Повече вижте във видеото!


Още по темата: общо новини по темата: 305
10.07.2021 »
20.02.2021 »
02.01.2021 »
22.10.2020 »
12.10.2020 »
08.10.2020 »
предишна страница [ 1/51 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Целия плаж окопиран с чадъри, които стоят празни!!! За хората, които го посещаваха беше един от малкото останал плаж без концесионер! И там се намери такъв...
0
 
 
...Любимият ми плаж...не го заменям за никой другрџ’—
Aнонимен
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Комплекс "Камчия " е точно копие на Росенец.Полиция охранява входа към комплекса . Летуването в комплекса за обикновенния българин е невъзможно . Цени за престой не са оповестени. Държава в държаватаБългария!
Aнонимен
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Варна трябва да бъде изтарашкана из основи и освободена от руски агенти.Най-голямото часто училище - РУСКО-На какво учи децата, на путиновска пропаганда? Камчия трябва да бъде върната на България.
Aнонимен
на 25.07.2020 г.
0
 
 
Тия, кога ще си платят задълженията си към държавата ни и не бяха ли запорирани имотите им заради неплащане на данъци?!
Aнонимен
на 25.07.2020 г.
+1
 
 
Кога българския народ ще си върне това чудно място, превзето от азиатската сатрапия?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: