Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мика Зайкова: Министър-председателят не може да бъде физкултурник или пожарникар
Автор: Екип Ruse24.bg 12:20 / 05.07.2021Коментари (4)641
©
Експертът на Има такъв народ Мика Зайкова повдигна завесата кой ще бъде премиер, когато партията на Слави Трифонов получи мандат за съставяне на правителство. Според нея Трифонов няма амбиция за политически пост.

“Слави ще реши какво да прави. Не политическо лице трябва да застане начело на правителството. Трябва да застане човек от екипа, който ще изпълнява програмата, който има познания. Да, имам идея за това лице, но няма да ви кажа. Все пак аз съм от гражданската квота", заяви Мика Зайкова в интервю за Нова тв.

Попитана дали визира Ива Митева, тя каза: “Да, да, има хора, които могат и желаят да помогнат. Хора със знания, с широка палитра от знания. Министър-председателят не може да бъде физкултурник или пожарникар.

“Когато ми предложиха да стана част от "Има такъв народ" – не ми беше никак смешно. Това си е сериозна работа. На моите години да се хванеш с политика си е чисто приключение. Но видях, че тези млади хора искат да направят нещо, и то да го направят честно. И тъй като работих с тях по програмата, първоначално се сепнах, но след това реших да отида при тях и да помогна", каза Зайкова.

Попитана защо Слави Трифонов не се появява пред журналистите, а изразява мнението си във “Фейсбук", Зайкова обясни: “Това е въпрос на характер. В тази трудна ситуация по-важни са хората, които е събрал. Слави е подбрал добър екип. Има специалисти по всичко. Да, той е лицето, той привлича хората. Огромният му принос е, че е подбрал добър екип. Слави няма намерения да застава на някаква политическа позиция и да управлява."

“Аз не се виждам като министър. Моля ви се, времето ми отдавна е минало. Виждам се като човек, който може да помага на младите. Времето ми за кариера отдавна е минало", каза още Мика Зайкова.

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е няма по голямо падение от това недоразумение. Какъв експерт може да е тая баба, която още взривява влакове в Сибир. Тя Втората световна война отдавна свърши, ма бабо-оооо....Срам, много ме беше срам, докато беше в парламента и сега отново се появява да дава съвети и назидава. Много жалко падение! Моля журналисти и издания в Р. България - не и давайте излаз на слънце!!!!!
0
 
 
Бабе,може и клошар,да е,ако има мозък!И ако,не може,да е пожарникар, защо,да може,да е чалгар?Моите уважения,към възрастта ти,ама гледай си пенсията и не взимай мястото,на млад човек!
+3
 
 
Не само ,че е дърта ами и проста. Изключително прости хора има в партията на Слави. Борисов е завършил висше училище на МВР в което има специалност Противопожарна дейност. Да наречеш такъв човек пожарникар е просташки. Каква беше техния кандидат Антоанета Стефанова ? Шахматистка. Местила пешки. Къде го завърши това ? Във Виф ли ? Симеон II ,какво е завършил ? Станишев ? Коя е тя да казва кой може да бъде премиер и кой не ? Ива Митрева. Дето не може да си каже фамилията и ползва бащиното си име. Дето каза ЕГН тата на депутати ,публично и всеки ги чу.И се извиняваше за какво ли не г-жата пЛедседателка.
+4
 
 
А може ли да е пайтак чалгаджия или поне изкуфясала 80 годишна пепуника
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: