Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Милен Стаматов (Готти): Не съжалявам, че разпространих видеото на Тротинетката, Чеченеца и Куката, но делото ще се проточи
Автор: Йоланда Пелова 19:28 / 19.07.2023Коментари (6)457
© Фокус
Най-вероятно делото срещу Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца ще бъде отложено за есента, тъй като в момента повечето адвокати са в отпуск, а и самите обвиняеми ще се опитат да го изтеглят възможно най-дълго във времето. Това коментира в предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" Милен Стаматов (Готти), който разпространи в интернет смущаващите кадри от мол в Пловдив, където Емили Тротинетката, Куката и Чеченеца се гаврят с момче.

"Делата ще се проточат доста във времето, поради правосъдната ни система, която е толкова остаряла. Така че най-вероятно говорим за период от две-три години, в които ще се водят дела. Надявам се поне организаторът, който е Тошо Куката и г-н Петко Караилиев Чеченеца да получат ефективни присъди, тъй като и двамата имат минали присъди, които са вече с изтекла давност, но говорим на човек по 7-8 присъди: За грабежи, за заплахи за убийство и т.н. Така че очаквам съдът да го вземе в предвид. Тошо Куката има други клипове, в които се гаври с хора със специални потребности. Това също трябва да бъде взето в предвид. А за Емили - Даниел Тротинетката, там нещата са много сложни, защото сигурно тя, той, съжалявам, е с 50% ТЕЛК за невменяемост. Освен това, чисто отново ако трябва да говорим за съдебната система в България, разбрах и ми беше обяснено, че няма как да подлежи на ефективна присъда, тъй като, ако го вкарат в мъжки затвор, има право да осъди държавата за това, че не се отнасят по нормален начин с него, ако го вкарат в женски – абсолютно същото. Единственото, което аз предлагам, е да го изпратят на лечение щом има проблеми в психиатрично заведение", обясни Стаматов.

Той разказа, че е получавал обвинения от страна на Чеченеца, Куката и Емили Тротинетката: "Размяна на реплики, на обвинения, на подаване на различни жалби. Няколко пъти съм посещавал районни управления, за да давам показания

Загуба на мое лично време и на енергия, свързани с тях и с родителите им, тъй като получавам заплахи, че всъщност те ще съдят мене. Влезли са в някакъв контакти с адвокат Екимджиев и с Хелзинкски комитет за хомофобство, опитват се общо взето да обърнат и сменят фокуса".

Заседанието на Районния съд в Пловдив е насрочено за 11:00 часа утре: "Заседание ще има, първото ще се проведе утре. Организираме протест в същият час, който има за цел да напомни на съда, че гражданското общество този път не е забравило за случая. Протестът също така апелира за нормалността и против целия разврат, от който потърпевши са подрастващите. Надявам се гражданското общество в Пловдив да реагира повече отколкото в случая в мола, защото добре си спомняме, че тогава нито хората, които работят в самия мол, нито посетителите обърнаха внимание на случващото се – просто подминаваха. Очаквам хората да почувстват лична обида към града им, понеже Пловдив е един от най-културните градове. Надявам се, независимо от неудобния час, 11.00 часа в работен ден, все пак да излязат, за да покажат, че не са съгласни с нещата, които се случват в града", отбеляза Милен Стаматов.

Още по темата: общо новини по темата: 65
29.11.2023 »
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
15.07.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тротинетката иска вмъжкия затвор ,за да има безплатен секс на корем.Там ще се раздаде.Отсега се хвали,че е взел едно стекче вазелин за първо време.Затворът ще е неговия най-желан подарък.В Сливен няма какво да прави.
-1
 
 
В Конституцията на Република България има един закон,който гласи следното:Не противоконституционноствователствай.Очевидно този джендър ли е,трансексуален ли е,гей ли е,пе*ерас ли е,пе*ал ли е,какъв е точно това прави като нарушава закона.Държавата не му е виновна за нищо,той сам си го е направил.Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи,дори и Господ няма да му помогне и да го спаси.Не в мъжкият затвор,не в женският затвор,не в лудницата,а на оня свят ще отиде.Тогава света ще се отърве от такива като него.Господ ще го накаже по-най жестокият начин и ще бъде много безмилостен.Само да върнат казармата един ден,тя ще ви оправи вас.Ще видите вие тогава кон боб яде ли.
+3
 
 
Да ставаме всички джендъри и мангали и никой няма да може да ни пипне.
+4
 
 
Ми ако ще го осъдят на затвор да му дадат избор в мъжки или женски затвор да иде. Така като сам/а определи в какъв ще си излежи присъдата, няма да има претенции спрямо държавата. Щото иначе утре ограбвам банка и се самоопределям на другият пол и не могат да ме съдят, за да не ги съдя ли? Стига глупости.
+1
 
 
Даниелчо ако беше обявен за невменяем нямаше да го вкарат в съда.Щом е даден за съд значи е изгорял.Ама той нали това иска безплатен секс вкяка нощ.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: