Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Министър Москов: Всеки, който бие лекар, трябва да се нарича скот
Автор: Екип Ruse24.bg 10:06 / 13.12.2014Коментари (5)515
©
"Истината е, че осигуряването на спешната помощ е борба за правото на пациента, не борба за правото на лекаря. Диагнозата на обществото е липса на държава в цели райони на страната. Реформа в здравеопазването означава системата да работи по-добре, да дава по-добър резултат". Това каза Петър Москов, министър на здравеопазването, в предаването на БНТ "Панорама".

"Наш дълг е да защитим лекарите си от това да ги бият. Аз поднесох извиненията си за някои от думите, които съм казал. Но продължавам да стоя смирено, но твърдо зад смисъла на всяка една дума. Линейки ще влизат навсякъде след осигуряване на сигурността на екипа. Всеки човек, който бие лекар, който е отишъл да му помогне, трябва да се нарича скот. 

В това няма етнос. Има възможност да живеем като общество или възможност да живеем като скотове. ДПС, за разлика от правозащитните организации, които казват истини като един абстрактен свят, ДПС търси модела на живота в гетото. Господин Местан каза: "Циганите са нашите избиратели". 

Един политик от тези от ДПС влиза веднъж на четири години в това гето, за да даде пари, а лекарите са там всеки ден. Държавата в момента постепенно влиза в тези гета, социализира ги. Като че ли тази седмица от обществото ни се свали една мръсна маска от очите", каза още министър Москов.

Здравният министър заяви, че целта на правителството е до 2020 година да постигнем средноевропейските показатели за добре работеща здравна система. 

"Ние ще разработим нов базов пакет на здравноосигурителната каса, който ще съдържа максимално добре остойностено лечение на основните групи заболявания. Започваме лечение".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.12.2014 г.
0
 
 
Всеки,който посяга на екип,който се опитва да му помогне да се беси на площада за пример на останалите!за първи път от целия ни демократичен преход да се намери един адекватен министър!
+1
 
 
Биячите да се изпращат безвъзмездно в Сибир!
+4
 
 
Всеки министър трябва да бъде твърд и всеотдаен като Москов. Мина времето на кадифените ръкавици. А най-добре е биещите лекари да стават раирани скотове.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 13.12.2014 г.
+7
 
 
Не трябва да се допуска лекар,отишъл да помогне на някого,да бъде малтретиран,а това най-често се случва в циганските квартали,при тези,които нямат здравни осигуровки!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Зверство срещу 18-годишно момиче
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: