Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Министър Пулев представя мерки в подкрепа на бизнеса
Автор: Екип Ruse24.bg 12:32 / 15.10.2022Коментари (0)402
©
Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще направи мобилна приемна на 16.10. (неделя) с областния управител на Варна във връзка с Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) и възможностите за бизнеса да кандидатства по него и по други европейски програми. Това съобщиха от пресцентъра на МИР.

Във Варна министър Пулев и областният управител Марио Смърков ще дадат пресконференция в 14:00 ч., в конферентна зала (етаж 2) на Областната администрация (ул. "Преслав“ № 26).

На брифинга ще присъстват още началникът на кабинета на министъра – Красимир Якимов и главният директор на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството на иновациите и растежа Илияна Илиева. Мобилната приемна на министъра е част от обиколката му в страната за популяризиране на възможностите за бизнеса по ПВУ и новата Програма "Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ 2021-2027 (ПКИП). До момента мобилни приемни бяха проведени в Перник, Благоевград, Пловдив, Пазарджик, Габрово, Силистра, Бургас, Стара Загора и Смолян.

На 17 октомври (понеделник) министър Пулев ще участва в откриването на Дълбоко технологичен иновационен порт Варна. Събитието ще се проведе с зала "Аула“ на Икономическия университет – Варна в 10:00 ч.

В 12:00 ч. министър Пулев и министърът на туризма Илин Димитров ще дадат съвместен брифинг за медиите във връзка с възможностите за туристическия бизнес по Плана за възстановяване и структурните фондове на ЕС. Пресконференцията ще бъде в зала 205, ет. 2 в Ректората на Икономическия университет-Варна.

В 14:00 ч. двамата ще проведат интерактивна среща с туристическия бизнес. Заедно с експерти ще разяснят в детайли мерките по Плана за възстановяване. Срещата ще се реализира в хибриден формат – присъствено в зала 1 на Икономическия университет-Варна и онлайн с възможност за задаване на въпроси от представителите на бранша.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: