Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
"Минута е много" завинаги остава в историята?
Автор: Екип Ruse24.bg 11:14 / 30.07.2019Коментари (3)592
©
Легендарната телевизионна игра "Минута е много" няма да се завърне на малкия екран. През последните дни в публичното пространство се появи информация, че любимата игра със загадки на поколения българи може отново да стартира по Българската национална телевизия. Казва се още, че новото ръководство на държавната медия искало да върне "Минута е много", тъй като вероятно "Стани богат" ще отпадне от програмната схема заради големите разходи около продукцията.

"България Днес" потърси за коментар емблематичния водещ дали предаването може да се възроди. 80-годишният любимец от малкия екран отказа коментар по темата и обяви, че предпочита да запази мълчание.

"Не мога да коментирам слухове и нямам информация за нещо подобно", заяви кратко пред "България Днес" Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ.

"Минута е много" е най-дълго просъществувалото телевизионно състезание в ефира на България. Първото му излъчване е на 22 февруари 1980 г. по Българската телевизия. Вучков е водещ от самото начало, а от 2003 г. негов асистент е колегата му Стефан Спасов. Автор на предаването е проф. д-р Лилия Райчева, която държи правата върху предаването.

Популярна е рубриката с въпроси "За всекиго по нещо", както човечето Минутко с уста като цип с неговите реплики "Няма време!", "Ами сега?", "Грешка!" и "Браво!".

Въпреки преговорите "Минута е много" няма да се върне в програмната схема на държавната телевизия и вероятно епизодът от 2011 г. ще остане последният в историята на състезанието.

"Пенсионерският живот ме вбесява! Имам толкова много свободно време, а нямам с какво да го запълвам. Аз съм човек, който цял живот е работил не по осем, а по 24 часа. И чувствам, че бездействам", коментира преди година пред "България Днес" Вучков.

"Не искам да се оплаквам, защото знам, че много хора на моята възраст имат тежък живот. На фона на тях аз съм направо отлично. И здравето ми е добре, сърцето не ми прави проблеми, така че няма да се оплаквам", добави 79-годишният артист. Той има 4 байпаса на сърцето, тъй като на младини не се грижел много за себе си - обичал да пийва и пуши, и не мислел какво може да му се случи на старини.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.07.2019 г.
+7
 
 
Остава в историята щото умните хора намаляха драстично. Новото предаване ще се казва "И час ни е малко"...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: