Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ћираж ли е 13-а заплата за 2020 г.?
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 12:02 / 05.12.2020 оментари (1)258
©
 огато дойде кра€т на календарната година, гол€ма част от компаниите раздават бонуси на служителите си. “ази 2020-а, обаче, ще се помни дълго от ц€лото човечество. √одина, в ко€то не само безработицата, а и възможността да работим пълноценно б€ха подложени на сериозни изпитани€. √одината, в ко€то хоум офисът се превърна в приоритет на бизнеса.

» все пак н€кои компании са предвидили бонуси. — тази тема беше свързана и поредната ни седмична анкета. «ададохме ви въпроса - ўе получите ли 13-а заплата или бонус за  оледа?

¬се пак, остават 20%, които твърд€т, че вече са уведомени, че ще получат бонуси.

ѕрез годините този въпрос винаги е пораждал сериозни дискусии. ясно е, че служителите имат определени очаквани€ и надежда, че заслужават повече, поне в кра€ на месец декември.  огато периодът наближи, несъмнено тема номер едно в офиса е точно тази. ѕредсто€т празници, набел€зали сме подаръци за близките си и искаме да ги зарадваме, макар и с нещо символично.

Ѕезспорно, има огромно значение къде работим, както и в ко€ индустри€ развива дейността си нашата компани€. ¬сички добре знаем, че година с година не си прилича и факторите, които оказват вли€ние върху успеха на бизнеса, са много и разнообразни. ќгромното предизвикателство за 2020 е €сно - как да оцелеем физически, психически и...финансово. “ези три приоритета са ключови, за да продължим смело напред. ¬ този ред на мисли, нека не забрав€ме, че компаниите в които работим, също се управл€ват от хора. “е имат същите нужди, а тр€бва да взимат и трудни решени€. “ова предполага, че всички тр€бва да запазим спокойствие, да бъдем по-добър екип от вс€кога и това да ни помогне да вземем по-мъдри решени€.

ѕишейки тази стати€, разбираме напълно, че всичко казано по-горе, веро€тно звучи твърде романтично и никак лесно за изпълнение, уточн€ват от dir.bg. ¬секи един от нас има всевъзможни задачи и сложни за решение ребуси. ћного хора са максимално изнервени и то с основание. Ќо, не открием ли златната среда между очаквани€та и реалността, то рискуваме да останем в задънена улица задълго.

Ќе пропускайте анкетата ни за предизвикателствата на работното м€сто и през следващата седмица.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
» 13 пенси€, също, но управл€ващите си € получиха...вШєпЄП
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: