Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
јгро
ћиролюба Ѕенатова със скандално разкритие за интервюто с ген. ћутафчийски
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 12:07 / 15.05.2020 оментари (135)946
©
∆урналистката ћиролюба Ѕенатова изложи сво€та кратка позици€ за интервюто, което направи с руководител€ на Ќационално оперативни€ щаб ¬енцислав ћмутафчийски:

Ќе съм позвол€вала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подмен€ смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Ќо не отвърнах. —ега се опитват да подмен€т истори€та, приписвайки ми всичко, което направи той. «ащо, бих се питала по друго време и на друго м€сто. —ега знам отговора. » знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"“и, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"

ќще по темата: общо новини по темата: 7789
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
30.07.2021 »
предишна страница [ 1/1299 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-1
 
 
Ќагла, продажна, тъпа подлога - това сте вие г-жа Ѕенатова. —рамота!
0
 
 
ј бе не ни занимавайте с това журналистическо недоразумение! ¬сички вид€хме какво се случи на интервюто!
+2
 
 
јко искахте да ни информирате за нещо - не усп€хте.» то не по вина на √енерала,а по ¬аша.“ърсихте пробиви в системата. ƒа ги б€хте маркирали в главата си и да ги б€хте потърсили другаде.¬ћ отдавна е показал, че подобни на ¬ашите въпроси го изнерв€т, но не поддава.–азчитахте на натиск, на поведение на следовател, но не се получи. »нтервюто ¬и е пълен провал.—ега е късно и звучите нехигиенично.¬сичко казано от мен до тук не важи, ако целта ¬и е била друга. ћоже и да сте € постигнали.
0
 
 
 ачвам се в таксито значи....и хоп,зад волана Ѕенатова...казвам на къде да кара и започвам с въпроса - къде ти е помпата за бро€ча...един път,втори път,трети път € питам - т€ не издържа,спр€ и ме изхвърли на улицата.....това всъщност направи и т€ в случа€ като журналистка,това е според мен
0
 
 
 акви журналисти имаме самооооо... рЯ§ФрЯШБрЯШБ
0
 
 
 аква журналистка ,когато преди време нарече Ѕългарите хулигани...ј т€ каква ≈.
0
 
 
јз се изненадах от Ѕенатова, уважавах € и не€, и јни ÷олова още от Ќова “¬ и се зарадвах, че е започнала работа с √енка Ўекерова и покойни€ ћилен ÷ветков в една стойностна телевизи€, акцентираща на класическата музика. Ќо не се справи с интервюто, имаше неадекватни въпроси и дори неадекватни повторени€!!! "Ќо говорим за Ѕългари€" го повтори, ако не и потрети, на коментар на генерала за починалите лекари в »спани€. Ќе разбра, че той, говорейки за »спани€, фактически говори за справ€нето на щаба в Ѕългари€, ползвайки метода на сравнението. "»маше забрана за достъп на външни лица до ƒома за възрастни хора във ¬идинско. «ащо се допусна заразен болен, изписан от болницата във ¬идин да се прибере в този дом, след като в тази болница беше открита зараза от коронавирус. »маше ли пропуск"! √енералът €сно об€сни, че н€ма проруск, че изписаните от болниците, излекувани от други болести, а не от коронавирус, не се тестват, дори и да има заразени в тази болница, както пациенти, така и медицински персонал, какъвто е случа€т с видинската болница, но и с ¬ћј. ¬ъв ¬ћј има заразени болни и медици от коронавирус, но излекуваните от други болести се прибират по домовете си, а домът на настанените в дом за възръстни хора е техни€ дом, те н€мат друг дом, в този дом те са регистрирани по насто€щ адрес!
+1
 
 
Ѕенатова, прекалихте!!!!!¬секи човек си има праг на търпение!!! Ќе е редно по този начин да "атакувате" ,с€каш генералът в виновен за всеки пропуск. “ова, че н€кой не е спазил мерките на сигурност (по летища или болници), които щабът беше назначил, не означава, че ћутафчийски е направил грешка. “ака извъртате разговора... звучи, като директно обвинение!!! √енералът е направил всичко по силите си и продължава да прави!!!!≈двам понас€ тъпите въпроси на колегите ¬и и наглото държание на останалите!!!¬ кра€ на интервюто просто не му издържаха нервите..... , но пак се оказа доста търпелив... »збухна заради вас..., журналистите
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
Ћ€то 2021
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ќлимпийски игри “окио 2020
√рипна епидеми€ обхвана страната
»зтребител падна в „ерно море край Ўабла
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: