Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Млад мъж от Варна има спешна нужда от помощ в битката за здравето си
Автор: Пламена Николова 14:07 / 13.02.2020Коментари (0)667
© helpkarma
Млад мъж от Варна има спешна нужда от помощ в битката за здравето си, научи Varna24.bg

Ето както споделя той в платформата helpkarma.com:

"Казвам се Юлиян Михайлов на 32 години и бих искал да ви разкажа историята на моята борба!

Kогато бях едва на 16 години, ме диагностицираха с рак на костите (остеосарком на тибията). Това e едно от най-агресивните злокачествени образования.

Благодарение на тежкия и продължителен курс химиотерапия лекарите успяха да предотвратят разпространение на метастази в тялото и намалиха обема на тумора в крака ми.

Заедно с проведената едногодишна химиотерапия, беше направена операция за отстраняване на злокачествения тумор от коляното ми и по-голямата част от тибията. Беше ми поставена колянна протеза, за да мога все още да съм подвижен и да водя колкото е възможно по-нормален начин на живот.

За последните 16 години преминах през 6 допълнителни операции за подмяна на износващи се части, поддръжка и настройка на протезата.

През 2019 година ми бяха направени две операции за ревизия на протезата в България като и двете се оказаха неуспешни. Два месеца след последната операция се появи отново луфт в протезата и болката в крака ми се върна. Лекарите, които ме оперираха не могат да обяснят или намерят решение за този повтарящ се проблем. Това ме принуди да потърся помощ извън България.

През декември 2019 посетих един от най-добрите ортопедични хирурзи в Париж и последваха множество тестове, рентгенови снимки, както и костна сцинтиграфия.

Заключението беше, че настоящата колянна протеза трябва да бъде заменена поради износване и амортизация. Операцията ще е много тежка и сложна и според лекаря във Франция съм и с много висока степен на риск от инфекция предвид двете операции в рамките на последните 10 месеца, което може значително да удължи престоят ми в болницата.

Офертата на болницата е на обща стойност €30 000, като е планирано на 06.03.2020 да бъда опериран. В нея са включени новата протеза, престоя в болницата и самата операцията.

Необходимата сума и всички съпътстващи разходи са непосилни за мен и моето семейството, затова отправям искрен апел за помощ към всички вас!

Благодаря на всеки, който според желанието и възможностите си, ще ми помогне за събиране на нужните средства и възможността да имам един нормален живот!"

В помощ на Юлиян се обединиха футболисти и фенове от Варна. Ето и техния призив:

"Моряци, нашият приятел и съмишленик Юлиян Михайлов има нужда от помощ! Нека помогнем на Юлиян и семейството му в този труден момент!

Благодарим на ПФК "Черно море" за предоставената тениска с автографите на футболистите и щаба на клуба. От този момент обявяваме търг за нейната продажба, средствата от която също ще бъдат преведени по сметката на Юлиян. Начална цена: 50лв. Всеки, който желае да наддава за нея може да го направи под публикацията във фейсбук в групата Национален фен клуб Черно море или да се свърже с нас чрез лично съобщение".

Организиран е Благотворителен турнир по мини футбол "ВСИЧКИ ЗА ЮЛИЯН". Повече информация за него ще намерите в страницата на събитието.

До медията ни бе изпратено писмо от Владислав Николов, който е готов да продаде на търг два билета за футболен мач, за да помогне на Юлиян:

Ето и посланието на популярният с дарителските си акции за набиране на капачки варненец:

"Здравейте, Казвам се Vladislav Nikolov или по-известен като Влади-капачката, който преди 5 години организира в гр. Варна първата кампания в България за събиране на пластмасови капачки Аз Вярвам и Помагам в помощ на недоносените бебета!

В последните 10 години претърпях много здравословни неволи и живото-спасяващи намеси на лекарите и всяка секунда се обръщам с благодарност, че съм жив и мога да бъда полезен!

Именно за това пиша като обикновено момче, което е фен на футболен клуб "Интер" вече 27 години. Спомням си първите години в които тениската със синю-черните ярета не слизаше от мен и знаех, че това е моето бъдеще!

В края на миналата година разбрах супер новината, че любимият ми отбор ще гостува на "Лудогорец" в турнира Лига Европа и не можех да си намеря място от щастие, че ще ги гледам на родна земя! Моите любимци, моите идоли, всички, които съм гледал само на малкият екран!

Много от Вас може би няма да ме разберат, но феновете на футболни отбори сме като децата, които се радват на супер-герои!

Вчера разбрах и ми разказаха за едно момче, добър приятел, верен фен, обичащ баща и съпруг Юлиян Михайлов от Варна, който лично не познавам, но се бори с коварна болест и има спешна нужда от финансова помощ за предстоящата операция в началото на месец Март!

В тази връзка споделям, че имам два билета за мача Лудогорец – Интер 20.02.2020 ( Четвъртък другата седмица), но избирам да не отида на мача, а да ги обявя на на отворен търг с начална сума от 200 лв!

Нека има наддаване за по-голяма сума, която да съберем за Юлиян Михайлов!

Отказвам се да отида на мача с надеждата да съберем повече средства за Юлиян! По примера на феновете на Национален фен клуб Черно море Варна!

Всеки, който желае да предложи цена за билетите може да го направи с коментар под снимката в профила ми, а на 14.02.20 (Петък) в 20:00ч ще приключи търга с последната най-висока цена, която е предложена!

Билетите ще бъдат изпратени (предадени) след като има реално представено платежно по официалната сметка или през профила му в helpkarma.com!

Под снимката в коментар ще публикувам официалните дарителски възможности за всеки, който желае да помогне на Юлиян!

Ние сме с теб Юлияне! Бъди здрав!

Аз Вярвам и помагам, защото знам, че всички ние сме едно!

Продължаваме обединени!"

Дарителска сметка в български лева:

BG06CECB979040E1825501

paypal: julian_plamenov@abv.bg

HelpKarma: https://bg.helpkarma.com/…/nova-izkustvena-stava-za-normale

Gofundme: https://www.gofundme.com/f/1uinhnkfeo






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: