Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ћощна акци€ на ћ¬– с новите суперкамери, лов€т до 16 нарушители едновременно!
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 15:45 / 09.10.2020 оментари (16)199
© Plovdiv24.bg
ќт днес до 15 октомври ѕътна полици€ ще проведе акци€ "—корост" по всички пътища в страната, съобщиха от ћ¬– на брифинг. «а засичане на джигити ще бъдат използвани всички нови 6 суперкамери. “ези технически средства се използват в големите областни градове и в тези с най-гол€ма концентраци€ на ѕ“ѕ с фатален край.

“ова са –усе, Ћовеч (където са настъпили гол€м брой тежки катастрофи), както и —офи€, ѕловдив, ¬арна и Ѕургас. ћодерните суперкамери вл€зоха в употреба още в началото на тази седмица. ќт тогава до днес само чрез т€х са засечени над 500 джигити в столицата и над 1500 в ц€лата страна. ќт ѕътна полици€ об€сниха, че новите устройства са изключително прецизни и след€т движението в 6 ленти и в двете посоки.

“е установ€ват както превишената скорост, така и неплатена застраховка "√ражданска отговорностУ.  америте могат също така да засичат до 16 нарушители едновременно и регистрират цели€ поток на движение. ќстаналите камери, налични на  ј“, също ще бъдат поставени както на малките, така и на големите пътища в страната Ц там, където най-често се извършват нарушени€ на скоростните режими и на местата с най-гол€ма концентраци€ на ѕ“ѕ.

ѕричината за засилени€ контрол за водачи, превишаващи скоростта, е именно гол€мата опасност, ко€то това нарушение създава. Ќай-често тежките катастрофи са предизвикани именно от летенето на път€. ќт ѕътна полици€ призоваха шофьорите да бъдат по-внимателни на път€, тъй като навлизаме в есенно-зимни€ сезон, което предполага по-гол€ма влажност на настилката, както и залед€ване.

ѕоради влошената пътна обстановка за последните два дни са настъпили 200 катастрофи, като 130 от т€х са били тежки. ¬ т€х са загинали петима, а над 37 са ранените. ѕрез септември в столицата са установени 11 232 нарушени€, наложени са глоби за 1,9 млн. лева. — една от новите†камери е засечен с б€сна скорост шофьор по ќколовръстното шосе в —офи€. Ќарушител€т карал с 216 км/ч.†

"¬ече са заплатени фишове на стойност около 180 000 лева", каза комисар ћартин ÷урински, началник на отдел "ѕътна полици€". –екордьорите са на ќколовръстното. Ќарушители обаче има на всички възлови кръстовища. Ќа бул. "»стори€ —лав€нобългарска" през ден€ е засечен автомобил, който се движи със 151 км/ч, на "÷ариградско шосе" - друг със 145 км/ч, а на "Ѕотевградско шосе" Ц със 131 км/ч. ќще по-сериозно става положението с нарушителите през нощта. “огава най-много са те на ќколовръстното. –едовно са засичани коли, които се движат с около 200 км/ч.

«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќе е работа за джегити а за приходи в хазната.
-1
 
 
ƒокато снимат жените им ги снимат в клипчета рЯШАрЯШАрЯШАрЯРЈрЯРЈрЯРЈ
0
 
 
ƒокато съществува,,мой човек''и робокоп,да дойде,ще е все та€! јбдалите,ще избием парите,за камерите,а тарикатите,ще си карат с колкото им е кеф!
0
 
 
джигитите са повече от нормалните граждани и именно заради т€хното пуберско олигофренски мислене решението вече е сведено до нерационално било то  ѕѕтата да са връщат или видеоконтрол да се ограничат действи€та им във един затворен обръч от който н€ма да се измъкнат
+2
 
 
“р€бва 100% видео контрол на път€ и увеличение на глобите.¬секи ще решава как да кара-безопасно или като абдал да плаща хил€ди лева глоби
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ќктомври 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
ѕотънали€т кораб край Ѕосфора ’ера
√рипна епидеми€ обхвана страната
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
ѕърва лига, сезон 2020/2021
ѕребро€ване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: