Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
На българското море: Пържолата мирише на мърша, доматите с кал и обирани от върнати салати
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 25.08.2022Коментари (19)393
© Фейсбук
Мила родна картинка
От години отсядаме в прекрасния стар град Созопол. Снощи решихме да отидем на ресторант в новия град. Привлечени от гръцката музика в ресторант- Хавай. Поръчаме първо овчарска салата - зеленчуците очевидно бяха стари, съдържанието не отговаряше на описанието от менюто. Поръчваме свинска пържола грамажа добре, но месото старо, мирише на мърша. Нека достигне това до почиващите. Нека такива ресторанти да губят сами клиенти! Ние плащаме и искаме качество, добро обслужване! Не сме дошли да ни тровят със стара храна!

Така турист в Созопол описа накратко престоя си в морския град. 

Ето какво още споделят други почиващи:

Ние хапвахме там около 8- ми август и взехме на детето пица, която беше само тесто, неизпечена, може би бързат и ги вадят недопечени. Шопската салата на мъжа ми беше със стари домати и краставици и дори не я яде. Дори си мисля, че салатата беше замразявана, стара...обирана от върнати салати.

Обслужване и кухня са тотал щета и не отговарят дори на 50%. Обиколил съм поне 20 ресторанта това лято в Созопол.Слабо качество, бавно обслужване, високи цени. Вината е в собствениците, не толкова в персонала. Просто хората искат бързо забогатяване!

Нашето семейство също вечеряхме там,и вс беше ужасно + това доматите от салатата бяха с кал и лепенките не бяха махнати....

А ето какво заключение прави мъж, пообиколил местата за хранене:

Няма стар, няма нов град. 85% от ресторантите са с лошо обслужване, некачествена храна и завишени цени. Персоналът е малко, масите много. И не е хейт, а реалността. Не слагам всички под общ знаменател. В крайна сметка намерихме и прилични ресторанти с вкусна храна, но са малко!

Още по темата: общо новини по темата: 661
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
От 15 години Созопол все повече се превръща в място презастроено от кенефи, каквото стана и цялото ни бетонолайночерноморие. Качеството в местата за хранене е кенеф. Обслужването е кенеф. Цените удариха на небето звездите. Остана само плаж Алепу и да се изранваш самосоятелно в домашни условия. И така е в 80% от заведенията от Шабла до Резово. Казах Резово и се отвратих - единствената кръчма е измисленият "Рибен ресторант" в който рибата е мумифицирана през ерата на Фараон Тутанкамон, а цените са в стойността на златото на борсата в Ню Йорк. Обслужването е "по селски" с примес на просташка надменност. После ми обяснявайте, че нашето море било по-добро по всичко от гръцкото! Да,бе да! Само на един мой въпрос ми отговорете: - Защо от 1989 година нито един световно известен артист или елит, не почива на българското Черноморие, а всички в 80% от световният елит задължително са на море в Гърция... Нали сме с по-добрата услуга и море!? Вервайте си! Само като чуя как някоя селска пръдла, израснала за една нощ за сервитьорка чрез креватните курсове на шефа си "бизнесмен" + хотелиер, с кръвна линия 9 коляно свинар, ме попита: - Че, щее? и приключвам с местните заведения. Че, щее? (така питат сервизите в Банско и Разлоч), което в превод от техното протестантско наречие означава "Кво искащ"... Често е и сами" Щеее? "... Което вкарва в размисъл за бъдещето клиентите... Юриш на лайната у водата и храната - Черно море, мамата ни "че щее" е*е!
+1
 
 
И за това, драги читатели, е по-добре да ядете от локалния гастроном. Хем по-евтино, хем по-вкусно. Където и да летувате, ресторантите са под всякаква критика! Да губят клиенти!
+1
 
 
Ами оставете го това Южно Черноморие - на север е по-читаво...но всеки сам избира пък после реве :))))
+3
 
 
Стига сте ги защитавали тия кавали бе! Почти всичко е еднакъв кенеф! Един път между Китен и Приморско не моът да асфалтират трийсет години, кво остава за храна. Гледам оня ден в Приморско един прай дюнер. Изглежда като изнасилен шимейл. Имам имот там. Май месец е супер. Есен с лодката за риба е супер. По малките селища в Странджа са супер и има прекрасни хора. Но тия с бетона, квартирите, кръчмите по уж хубавите Созопол и Несебър са дивеч и то от най простите в България! Вероятно по тъпи и от расов шоп! Как пък от безброй кръчми, къщи и кво ли не за двайсет години в Гърция един не ме излъга и не предложи нещо скапано. Пари се дават на хора, дето си ги изкарват с чест и труд! Абдалите от носталгия или не знам кво да му ядът боклуците по нашето Черноморие!
+1
 
 
В Несебър тази година също беше добра храната, а доматите супер вкусни. Ако искате ресторантът да изгуби клиенти или да промени обслужването, напишете рецензия в Гугъл, хората ги гледат тези неща.
на 25.08.2022 г.
+1
 
 
Бях на Червенка. Две заведения - едното работи непрекъснато от сутрин до вечер цени както в Пловдив храна и обслужване на много добро ниво. Другото на обяд и после вечерта. Цени надути тип "ден година храни" храна за гладен става но върха беше зелена муха в панираните рапани. В Черноморец навалица няма къде да паркираш а цените както преди пандемията
+2
 
 
"..гръцката музика в ресторант- Хавай" :) :)
+2
 
 
Намираме се в момента в Китен, хотел Куинс Нели , храната е прекрасна, обслужване също
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: