Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Над 300 души гледаха преди всички първите 2 епизода на новия сериал "Съни бийч“
Автор: Екип Ruse24.bg 17:02 / 12.02.2020Коментари (0)743
Едни от най-горещите български звезди се събраха на ексклузивното представяне на новата продукция на bTV и "Междинна станция“ "Съни бийч“, който даде заявка да се превърне в хита на сезона сред сериалите.

Над 300 специални гости гледаха преди всички първите два епизода от продукцията. Сериалът пренесе зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации - Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес. Със свежия си хумор и динамика, поредицата завладя публиката с историята на няколко млади, умни и находчиви приятели, които работят, забавляват се и се опитват да променят съдбата си в епицентъра на купона и хаоса. 

Героите на Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Даниел Пеев, Лидия Инджова и Виттория Николова преживяват любовни трусове и влизат в задкулисни игри, борят се за професионална реализация и власт. Партнират им големи имена като Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов и Пенко Господинов под режисурата на талантливия Димитър Димитров, работил по някои от най-успешните български филми и сериали.

Гостите на специалната прожекция се потопиха в историята на  четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/. По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци. Скоро обаче на хоризонта се появява общ враг, с когото групата трябва да се справи. Това е младият син на собственика на хотела - арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/е разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали. Сега той е готов за отмъщение.

Заедно с машинациите на Никола и хитрите ходове на Гомес и приятели, стартират и любовни истории. С бурен смях беше посрещнато комичното привличане между гларуса Младен и притеснителната археоложка Дарина.

"Аз съм един от малкото щастливци, които вече са гледали всички епизоди от новия ни български сериал. Ще видите продукция с най-високото качество, което предлагат най-добрите образци на телевизионно кино в света“, заяви преди ексклузивната прожекция главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.

"Днес всеки сравнява всяко българско заглавие с чуждестранните, до които зрителите вече имат много лесен достъп, на много платформи. Затова и ние сме особено внимателни в селекцията на български сериали за bTV. "Съни бийч“ притежава всички характеристики на един модерен праймтаймов сериал - завладяваща история, страхотна актьорска игра, силни персонажи и най-високо качество на реализацията – включително с техники на заснемане, които са използвани за първи път в подобен проект“, допълни програмният директор на bTV Маргарита Александрова.

"Премиерата на "Съни бийч“ е една истински изстрадана радост за нас. Надявам се излъчването на сериала да се превърна в голяма радост и празник всяка седмица за зрителите на bTV“, коментира Андрей Арнаудов от копродуцента "Междинна станция“.

"Това е нашият първи подобен проект и обещаваме на зрителите, че толкова ще им хареса, че ще стане неразделна част от техния бит и всекидневните им разговори“, добави Иван Христов.

В рамките на събитието беше представено и видеото към основната музикална тема на сериала – песента "Съни Бийч“  в изпълнение на радиоводещия Димитър Павлов и музиканта Явор Русинов. Действието в клипа, заснет специално за едноименната тв продукция, се развива в цирк "Балкански“. "В тези години на "сериозност“ сериалът, а и видеото, което заснехме в цирка на г-н Балкански, са светъл лъч в сивото ни ежедневие и ние много се радваме, че сме част от този атракцион“, каза в типичния за дуото стил Явор Русинов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: