Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Най-добрият градски СПА хотел на България с горещи оферти
Автор: Екип Ruse24.bg 09:39 / 09.05.2019Коментари (0)1223
След дългите и празнични почивни дни се задава най-дългоочакваният любим на всички сезон за годината, а именно лятото. Това е сезонът, в който прекарваме повече време навън, пътуваме и се наслаждаваме на споделени мигове с приятели и близки.

Изключително горещи са и офертите на известен СПА хотел край Пловдив. Парк и СПА Хотел Марково, горд носител на наградата "Най-добър градски СПА хотел на България за 2018 г.“ според Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА), отново събира на едно място доброто настроение, лукса, вкусната храна и пълноценния отдих сред природата.

За да бъде още по-привлекателен за своите гости, комплексът, намиращ се само на 2 км от град Пловдив, предлага нови, неустоими промоционални пакети за делнични дни и уикенд бягство сред природата.

Промоционалният уикенд пакет включва настаняване за 2 нощувки – петък и събота с включени закуски, музикална програма в ресторант Belle Vue всяка събота, детски кът с висококвалифицирани аниматори, ползване на нов луксозен вътрешен басейн, който поддържа постоянна температура минимум 31°C, както и външен басейн.

Освен всички удобства гостите на комплекса ще имат възможността да се насладят и на невероятно изживяване в СПА центъра, който включва: парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди.

Направете своята резервирация сега, за две нощувки петък и събота и използвайте 10% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 г.

Разгледайте промо офертата ТУК.

Панорамно разположен в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА Хотел Марково предлага възможността за романтична вечеря със среднощно красива внушителна гледка към Европейската столица на културата - Пловдив. Само на 2 км от големия град, хитовият хотел, който бе удостоен с признание от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за "Най-добър градски СПА Хотел за 2018 г.“, неспирно продължава да инвестира средства в нова и подобрена инфрастуктура. Park & SPA Hotel Markovo Ви очаква с още повече изключителни удобства. Към 79-те просторни стаи, всяка, оборудвана с климатик, LED телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi, ви очакват нови 23 двойни стаи Делукс, 4 студиа и 4 луксозни апартамента, от които единият е двуспален ВИП апартамент.

За тези от Вас, които плануват своята почивка през делничните дни, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил изключително атрактивен промоционален пакет!

Промоционалният пакет включва настананяване от неделя до четвъртък за минимум 2 нощувки с включена закуса, безплатен детски кът с висококвалифицирани аниматори, ползване на напълно реновиран вътрешен басейн с постоянна температура на водата минимум 31°C, както и външен басейн. За още по-голям комфорт, комплексът предоставя на своите гости модерен СПА център с парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди

Побързайте да направите своята резервация сега за 2 или повече нощувки и използвайте 15% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 г.

Разгледайте промо офертата ТУК.

В бляскаво-екстравагантния панорамен ресторант Belle Vue вкусната храна е гарантирана! Ще имате възможността да се насладите на различни вариации от уникални вкусове, приготвени с много любов от висококвалифицирани майстор-готвачи. А защо не просто да релаксирате с любимото си автентично питие в ръка, очаровани от светлините на нощен Пловдив.

Park & SPA Hotel Markovo е помислил за пълноценното време и на най-малките гости на хотела. В специално разработеният, напълно обезопасен Детски кът, може да бъдете сигурни, че професионални аниматори ще пренесат децата в света на щури забавления с разнообразни игри и танци!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: