Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нанков за Шишков: Не го знам що за архитект е, но никакъв администратор не е
Автор: Алена Соколчева 16:37 / 30.01.2023Коментари (0)626
©
"Търпимост, та търпимост! Служебният регионален министър - уж архитект, Иван Шишков така се е оплел, че опитва да разреши забъркани от него каши и вкарва администрацията в още по-големи." Това написа бившият регионален министър и настоящ народен представител от ГЕРБ Николай Нанков в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Публикацията гласи още: 

Любимият му рефрен е как парламентът трябва да приеме предложенията му за търпимост, в противен случай не можело да бъдат завършени множество важни инфраструктурни обекти, строителните фирми не можели да си получат парите за извършени дейности и подобни небивалици. Не го знам що за архитект е Шишков. Но никакъв администратор не е. Защо ли? Защото законът, който предлага, е върхът на безумието и некомпетенстността. Прилича повече на нещо средно между миш-маш, тюрлюгювеч и имам баяайлдъ и създава повече проблеми, отколкото да дава решения, пише Нанков.

Защото търпимостта няма да направи “незаконните" според него обекти - законни. Нещо повече - те никога няма да могат да бъдат въведени в експлоатация - как ще ги одобри Държавната приемателна комисия. По тях няма да могат и да се събират тол такси, ако обектите са пътища. И още, и още. Но кой да ти мисли! Шишков се е вторачил, явно хал хабер си няма от ЗУТ и натиска цялата му подопечна администрация да произвежда небивалици. Защото проблемите, за които говори, могат да се решат и без промени в закона. А за месец, с малко повече работа. Административна работа. Но, както се казва - толкова са му възможностите на Шишков. Но пък измисля какви ли не фантасмагории - пътища имало незаконни, после измисли, че свързването на рамките за тола било незаконно…А всъщност каква може да е целта му - чрез тежко лобистки промени за преместваемите обекти да си реши стари проблеми от годините като главен архитект. И то с цената десетки хиляди засегнати бизнеси. Няма да стане, казва в заключение депутатът от ГЕРБ.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: