Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нападнаха мъж и бременната му приятелка в София
Автор: Екип Ruse24.bg 09:24 / 17.02.2021Коментари (0)369
©
Необяснима агресия на улицата. Мъж и бременната му приятелка бяха нападнати, прибирайки се към дома си. Инцидентът е от столичния квартал "Овча купел".  Нападнал ги е непознат мъж, по думите им - без никаква причина.

Атаката над Петър Вълчев и Миланка Иванова става вечерта на празника на влюбените. Докато се прибират към дома им, двойката е настигната от непознат мъж пред гостилница на булевард "Монтевидео", предава Нова тв.

"Чувам викове "Ела тука бе, ела тука" и виждам непознатото лице, което се насочва към мен с юмруци. Опитах да осъществя визуален контакт с него, с надеждата, че ме е сгрешил с някого", разказва потърпевшият Петър Вълчев.

Вместо извинение мъжът получава удари в областта на главата. Пред очите на бременната му приятелка.

"Той стана още по уверен и ме нападна с юмруци, което за мен беше абсолютно неочаквано. Удари ме по скулата и при обръщането ми настрани ме удари и в тила. Аз се изправих, обърнах се към него и го попитах "Кой си ти – да не си ме объркал с някой?" Той не отговори и се запъти към жена ми", заяви Петър.

"Уплаших се първо за мъжа ми, защото имаха физически контакт. Слава Богу, до мен не достигна. Направи опит с жестове. Аз се скрих в съседен храст. Беше ме страх за собствената ми сигурност, а и за бебето ни. В петия месец съм бременна. Може би до вчера бях психически стресирана, но днес вече съм по-добре. И съм благодарна – че не се стигна до нещо по-фатално", посочва Миланка. Съпругът й успява да заснеме нападателя. 

Веднага след това потърпевшите отиват и подават жалба в 6-о районно управление. Там  виждат други две жертви. Две непълнолетни момичета.

"Интересното е, че те са били нападнати с юмруци. Без да прави опит да им пипа чанти, вещи. Първо е нападнато едното момиче. Успяло е да избяга и да се обади на приятели. Другото момиче е било заплашено и е опитало да влезе в някакъв блок. Тогава агресивният мъж е нападнал някакъв младеж, който е искал да помогне на момичето", разказва Петър.

Докато жертвите дават показания – полицията успява да установи и задържи агресора. Следва втора среща лице в лице  между него и потърпевшите в районното.

"Разпознахме го. Абсолютно отговаряше на описанието. Нищо не каза. Гледаше виновно. Не се извини", споделя потърпевшият.

Според Петър и приятелката му действията на извършителя не са били  под въздействието на алкохол или наркотици. 

"Според мен му липсва лечение, някаква грижа- според мен има психически отклонения", заяви Миланка.

От СДВР  потвърдиха пред NOVA за нападенията във вечерта на 14-ти февруари. Отказаха обаче да коментират психическото състояние на нападателя. Към момента той е в ареста. Образувано е досъдебно производство и предстои да стане ясно ще бъде ли повдигнато обвинение срещу него.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: