Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Нападната от пияни цигани жена: Псуваха ме и искаха да ме съблекат на улицата
Автор: Екип Ruse24.bg 09:20 / 18.07.2015Коментари (3)344
© Монитор
Къщата от инцидента
Части на жандармерията бяха изпратени в ломския квартал "Младеново", след свада между роми и българи. Инцидентът стана вчера рано сутринта. Тогава групичка подпийнали сватбари се прибирали от празненство. По пътя си те видели 48-годишната Татяна Леонидова, която се прибирала по улица "Юнак". Младежите започнали да я закачат. Те й подхвърляли мръсни намеци, а в един момент дори станали агресивни. Искали и да я събличат.

"Бяха толкова пияни, че залитаха. Започнаха да ме псуват и да викат по мен неприлични думи много силно. Задърпаха ме, опитаха се да ми свалят дрехите", разказва пред "Монитор" малко след инцидента пострадалата жена.

66-годишният Георги, който бил и роднина на Татяна, чул виковете и веднага се притекъл на помощ

Той скрил жената в двора си и започнал да пъди бандата. Те обаче не се стреснали и дори влезли в имота му. Няколко от тях налетели да го бият. Останалите пък грабнали камъни и започнали да хвърлят срещу прозорците на къщата.

"Ромите блъснаха Георги и мъжът ми падна на земята. Внукът ни е с увреждания, уплаши се и почна да плаче и пищи", разказа съпругата на Георги Илинка Александрова.

След като видял, че нещата излизат от контрол пенсионерът грабнал въздушната си пушка и започнал да стреля срещу нападателите. Улучил двама от тях и те се разбягали. Мъжът обаче се обадил в полицията и обяснил какво е станало. За да не се стигне до опити да отмъщение и напрежение като това в Гърмен от районното веднага поискали помощ от жандармерията. Така квартал "Младеново" бил обсаден от униформени, които да следят за реда. Полицейска кола пък през целия вчерашен ден патрулираше по улица "Юнак", за да наглежда имота на Георги.

С леки наранявания са двама мъже на 20 и един на 26 години. Те са прегледани в болница и впоследствие са освободени. Пред разследващите обяснили, че Георги ги е нападнал с тояга и те се отбранявали.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Въпросното кметство да връчи почетен плакет на бай Георги за блюстител на реда в квартала.... и грамота. И ако може да му заменят въздухарката с една хубава ловна пушка за едър дивеч ...... с оптика
Aнонимен
на 18.07.2015 г.
+10
 
 
МРЪСНА ПАПЛАЧ ОТ ПАРАЗИТИ,ДАНО НЕ ПОСТРАДА ЧОВЕКА САМО.Е НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТЕЗИ,КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ ДЪРЖАВАТА НЕ ЗНАМ,НО МНОГО ИМА ДА СЕ СТРАДА.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: