Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Напуснал "Има такъв народ" към Слави: Партията Ви е превзета от най- големите нагаждачи, продажници, интриганти и двуличници в Плевен
Автор: Екип Ruse24.bg 09:11 / 26.02.2021Коментари (5)356
©
Иван Иванов, бивш областен координатор в Плевен на "Има такъв народ" смята, че е сменен, защото не се харесвал на сестрата на Трифонов. Toй смята, че в партията  в Плевн е  превзета от най- големите нагаждачи, продажници, гъзолизци, интриганти и двуличници. Ето цялото му обяснение защо е напуснал партията, публикувано в социалните мрежи:

Защо напуснах ПП " ИМА ТАКЪВ НАРОД" или как обещаната " ПРОМЯНА" се превърна в поредната ПОДМЯНА

До Председателя

на ПП " ИМА ТАКЪВ НАРОД", Г-н Станислав Трифонов

До всички стойностни хора

в ПП " Има такъв народ", които не искат да бъдат употребени.

До всички хора,

които имат намерение и желание да гласуват за ПП " Има такъв народ".

ОТВОРЕНО ПИСМО

от Иван Иванов,

бивш областен координатор на ПП "Има такъв народ" за гр. Плевен

Уважаеми г-н Трифонов,

Казвам се Иван М. Иванов и съм част от онези 60 човека, които създадоха инициативните комитети на нерегистрираната партия "Няма Такава Държава" и на вече регистрираната "Има Такъв Народ".

От Ноември 2015 г се включих, като доброволец в набирането на подписи за Референдума иницииран от Слави Трифонов, защото смятах и още смятам, че гражданите на България трябва да имат по-голямо влияние в управлението на Държавата ни.

С времето се превърнах в неформален лидер на Доброволците в Плевенска Област, а на по-късен етап бях припознат, като такъв и от Ръководството на бъдещите две партии НТД и ИТН. Бях поканен да бъда част от Инициативните комитети и бях вписан в сайта на първата партия, като Областен Координатор за Област Плевен.

През всичките тези почти 5 години до средата на Юли 2020г. вярвах, че новата партия ще бъде различна, че членовете в нея ще имат думата, че няма да се спускат непознати за членската маса личности, както и че тази партия ще защитава предложените в Референдума точки за мажоритарност и за повече участие на гражданите в управлението на Държавата и на партията.

Уви! Оказа се, че веднага след официалната регистрацията на ПП ИТН станах излишен и недостоен да бъда областен координатор, като мотивите които г-ца Виктория Василева ми заяви бяха:

1. родителите ми не били от "СОЙ", а на новия координатор били изтъкнати юрист и лекар?

2. Имало брожения срещу мен, но не от членовете и доброволците в партията, а от "разни други“ хора, включително и от Вашата сестра, която съм виждал един път в живота си и която също, като всички новопостъпили в партията след моето отстраняване НЕ Е допринесла с нищо за реализацията на Референдума в Плевен?

След това бях учтиво помолен от г-ца Василева, цитирам:

Да дам крачка назад, за да направя после две напред?

След като отказах да послушам този съвета и заявих, че напускам партията, за да не преча на новия координатор, чух и "напълно заслужените думи" от г-ца Василева, как ми липсват Чест и Достойнство, а в последствие и няколко намека, че ще ми изкарала кирливите ризи на показ!

Уважаеми г- н Трифонов, пиша това писмо, не за да навредя на партията или на Вашият имидж, а за да Ви обърна внимание за някои неща, които съм сигурен, че не знаете, нито пък повечето хора в партията Ви.

Ще започна с това, което се случва в последните 4-6 месеца в оглавяваната от вас партия в родният Ви Плевен:

1. Бях сменен от Вашата дясна ръка, Виктория Василева, а на мое място бе спуснат г-н Радостин Василев , което нямаше да е голяма драма, ако той беше поне някаква част от плевенската организация в последните 5 години или поне беше човек, който живее в Плевен? Уви! Този човек, както и 100% от хората, които той привлече в структурите на партията НЕ СА СИ МРЪДНАЛИ ПРЪСТА, нито за Референдума, нито за партията в нито един момент до нейната регистрация.

Най-нелогичното в цялата тази картинка е, че самият Областен координатор не живее в Плевен от над 15 години, което пък е в пълно противоречие с обещанията Ви за мажоритарност? Същият този г-н Василев, който вече се е обявил навсякъде за новия Министър на спорта с типичната за него "скромност" се хвали из целият град, че с лични средства е наел и обзавел партиения офис. И в това нямаше да има нищо лошо, ако не бяха уверенията на хората около вас, че партията ще се издържа от членски внос и няма да зависи от поредните новозабогатели тарикати, които дават с ясната цел, че после ще взимат!


Всъщност, няма ли нещо по-логично за Плевенчани от това да имат Областен координатор, който живее в София и си идва в Плевен през уикенда, за да се среща с хората и да води партията към просперитет???

2. Партията Ви в Плевен е превзета от най- големите нагаждачи, продажници, гъзолизци, интриганти и двуличници в града, а най- наглите от тях са в най- близкото обкръжение на Вашият нов Областен координатор и вече са си разпределили държавни постове в града! Бивши общински съветници, дилъри на гласове преминали и изгонени от различни политически партии, намериха своя пристан под крилото на новия областен координатор.

3. Голяма част от истинските Доброволци, които дадоха всичко от себе си, за референдума и за партията напуснаха, защото също, като мен са омерзени и разочаровани от всичко, което се случи след появата на новото ръководство.

4. 90% от Общинските Координатори, които бях подал аз и които положиха много труд за каузата бяха сменени, а на тяхно място поставени отново стари политически лица, минали през други партии.

Хубаво е да сте наясно, че трима от тях са тясно свързани с ДПС, двама са бивши общински съветници и Зам. Кметове с обществено доверие близко до нула, а съпруга и сина на координаторката Ви за Община Червен Бряг (която работи при Вашата сестра и успя да я убеди колко съм лош и как трябва да бъда сменен, защото казах, че докато аз съм Областен координатор, тя няма да бъде Общински Координатор за Червен Бряг) бяха в обща листа на местните избори преди 6 месеца с новия областен координатор на ДПС за Област Плевен, като дори синът беше кандидат за общински Кмет от същата листа! Там обвързаността е толкова силна и видима, че дори и слепите хора в общината я виждат.

5. Поинтересувайте се кои хора са НАЗНАЧЕНИ (а не избрани от членовете) за общински координатор на Община Плевен и за общински секретар на същата и може би ще разберете какво очаква партията Ви в бъдеще!

6. От години Вие говорите за "Свобода на словото" във вашата телевизия, а в същото време в Плевенската фейсбук страница на партията се упражнява тотална цензура и се трият всички коментари, които не са положителни, а хората които си позволят да имат по-различно мнение са анатемосвани, като врагове и провокатори!

7. Доказателства за всички мои думи Ви бяха изпратени на 24.02.2021г. до офиса на 7/8 Тв на Площад " България"

Но случващото се в Плевен е капка в морето на базата на това, че партията Ви е пробита на Национално ниво и то със съдействието на най-близките ви хора в нея!Още от преди създаването на партията Ви, в нея се зараждаше фигурата на СИВ КАРДИНАЛ , който с времето вече е по- силен от всякога и тихичко очаква да разгърне потенциала си след изборите. Този хитър човечец се казва Момчил Иванов (областен координатор на Велико Търново) и се ползва с протекциите на Виктория Василева и Тошко Йорданов.

В последните няколко месеца, той успешно инфилтрира десетки негови протежета в няколко Областни и Общински ръководства, както и в почти всички експертни групи с ясната идея, че те ще са с големи шансове да бъдат на по предните и избираеми места в бъдещите листи на партията! И понеже аз съм вече външен за партията и вероятно ще решите, че съм поредният разочарован, търсещ слава комплексар, то попитайте лично някой от наистина стойностните експерти, дали имат съмнения за подобни хора в експертните групи!

Същият този г-н М. Иванов се опита да вкара и по времето когато аз бях областен координатор за Плевен няколко гнили ябълки, но аз не ги допуснах, както не допуснах и нито един политически нагаждач да стане част от партията.Наясно съм, че няма как да познавате всички хора по места, но наистина Ви моля да направите ревизия на повечето новодошли в партията и експертните групи и да осъзнаете, че всички бъдещи Депутати от ПП ИТН, които влязат в Парламента, ще бъдат избрани, само заради Вас, което значи, че Вие ще сте гаранта за тях.Обърнете внимание и на един от Софийските си координатори, защото е толкова жалко такива хора да Ви отговарят за София, че е направо тъжно.

Уважаеми г-н Трифонов, аз не съм нито най-чистият, нито най-честият, нито безгрешен, но има с какво да се гордея и понеже в последните 5 г. до мен бяха още десетки доброволци, които заслужават уважение, ще си позволя да Ви изброя какво направихме всички ние в последните 5 години в Плевен:

- 41800 събрани подписа за Националния Референдум (най-много в цяла България);

- Предадохме 359 протокола от Общо 375 възможни в Област Плевен от провелият се Национален Референдум;

- 580 подписа за регистрация на първата партия НТД ( най- много в цяла България, една шеста от всички събрани тогава);

- 300 подписа за регистрация на втората партия ИТН;

- Пуснали сме 12 сигнала за корупция и конфликт на интереси свързани с местни политици от почти всички партии, като поне половината от тях са извършени с благословията на изключително одобряваният от вас Кмет на Плевен Георг Спартански и тук трябва да Ви стане ясно от кои хора са били броженията срещу мен.

- Инициирали сме и сме провели три кръгли маси касаещи обществено значими за Плевен проблеми;

- Пуснахме сигнал до ОЛАФ за явна кражба от гордостта на Плевен, а именно " Панорамата";

- Организирахме 7 подписки свързани с местни проблеми;

- Инициирахме и проведохме десетки протести по различни поводи, включително и на първата година от провеждането на Рефереднума;

- Организирахме и проведохме дебати с кандидатите за Кметове преди 6 месеца;

- Задали сме десетки въпроси към Кмета и Общинските Съветници и посещавахме редовно всички сесии на Общински Съвет – Плевен;

- Благодарение на наш сигнал започна националното разследване за депониране на отпадъци в цяла България. Всичко започна от Плевен, където ние заснехме с дрон незаконното депо и сигнализирахме първо във фейсбук групите, а след това и пред институциите;

- Провели сме и поне дузина инициативи с Благотворителни каузи;

- Имам честта да съм един от тримата, които инициираха и изградиха паметник на 9-та пехотна Плевенска дивизия, който 100 години много други не успяха да изградят.

Смело мога да кажа, че Доброволците, които вече не са част от Вашата партия се превърнаха в Гражданската съвест на Плевен и това също ме кара да бъда горд.

Това успяхме да направим Ние, бившите вече доброволци за нашия малък и замиращ Плевен, не е кой знае какво, но със сигурност е повече от това, което са направили и някога ще направят Вашите настоящи избраници!

Уважаеми г-н Трифонов, стотици хиляди българи Ви вярват и разчитат, че Вие ще сте носител на нов морал, че ще вкарате в бъдещото народно събрание чисти, независими, смели, интелигентни и най- вече добри хора, които ще работят за Народа, а не за себе си!

За това отново Ви моля да се огледате внимателно и да не допускате грешките на всички предишни политически лидери, които пълниха и пълнят парламента с алчни, нагли и самовлюбени тарикати.

Уважаеми дами и господа експерти, доброволци и членове на ПП ИТН, вие които наистина имате чисти помисли, които искате истинска промяна в България, вие които сте гръбнака на тази партия, апелирам към всички вас да не си мълчите, да изгоните търговците от партията и да не позволявате да бъдете използвани от тях!

Уважаеми гласоподаватели, вие които решавате какво да е бъдещето на нашата красива България, апелирам към всички вас, да не гласувате за по- малкото зло ( защото то никога не се оказва такова), да се интересувате какви са хората, които представляват една или друга партия и ако наистина намирате морал в тях, то ги подкрепете, но няма ли го, то просто не гласувайте!

"И сега какво да ги правим тези Пе….,

след като вие сте ни ги избрали….“

С уважение,

Иван Иванов
Още по темата: общо новини по темата: 2185
20.10.2021 »
19.10.2021 »
19.10.2021 »
19.10.2021 »
19.10.2021 »
19.10.2021 »
предишна страница [ 1/365 ] следващата страница


Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много е сладък тоя пуст кокал, всеки гледа да го захапе.....крадливо долно племе сме....всички са еднакви, разтягат локуми докато не пипнат власта след тов да го духат бедните
+1
 
 
Е тоя човек друго ли е очаквал от Бареков 2.0?! Ще влезе, ще се наведе на властоимащите, били те ГЕРБ или БСП и ще се наяде със тая тъй сладка народна пара, пък ако има достатъчно останали полезни идиоти през 2024 може и за европейски парламант да се пробва.
+2
 
 
Каквото и да прави, Слави ще си остане един чалгаджия - интригант.Повече от това не може да скочи.
+2
 
 
Слави кани в телевизията си всички изгонени Комунисти,Мая Манолова и пр. със такива хора ли ще промени статуквото....Смях
+4
 
 
Славуца циркаджията на народа си мисли че ще оправи държавата.Поредния боклук с гръмки обещания и празни приказки.Честито на баламите спечелили телевизор с кинескоп
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Грипна епидемия обхвана страната
ТВ и шоу сезон 2021/2022 г.
Хороскоп за деня
Аматьорски футбол
Парламентарни избори 2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти
За реклама
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 Медия груп 24 ООД. Ruse24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Ruse24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: